De Groot Bewerkingsmachines viert 45-jarig jubileum

In mei 2023 heeft De Groot Bewerkingsmachines haar 45-jarig jubileum. In de afgelopen 45 jaar is niet alleen de markt sterk veranderd, ook De Groot als bedrijf. Van enkel handel in gebruikte machines naar expert op het gebied van bewerkingsmachines voor massief hout en plaatmateriaal, maar ook kunststoffen, composieten en schuimen. Met Europa's beste merken bewerkingsmachines, eigen onderdelenmagazijn en innovatieve en vooruitstrevende servicediensten. Iets wat ongewijzigd is gebleven in al deze jaren in het vakmanschap en de liefde van alle De Groot'ers voor het werk. 

Meer over het 45-jarig bestaan van De Groot

Wie jarig is trakteert!

Zonder onze geweldige klanten zou De Groot niet zijn uitgegroeid tot waar we vandaag de dag staan. Om deze reden vieren wij dit jubileum niet alleen met onze medewerkers maar ook met al onze klanten!

Houd deze pagina in de gaten want hier komen alle jubileumvoordelen op te staan!

Gesloten: Speciale Altendorf F45 - 45 jaar - editie

Dit jubileumvoordeel was alleen geldig in de maand mei 2023.

Vanwege ons 45- jarig jubileum hebben wij in samenwerking met onze partner Altendorf de speciale Altendorf F45 - 45 jaar - editie samengesteld. Deze editie omvat verschillende Altendorf formaatzagen: F45 ProDriveF45 ProDrive Digit LF45 EvoDrive Uno 90 én F45 EvoDrive Digit L.  

Profiteer van veel voordelen zoals de speciale jubileumprijs incl. transport en inbedrijfstellen, € 450,- jubileumvoordeel bovenop de jubileumprijs en meer. 

Italiaanse zomervoordelen met Biesse en Casadei

Het succes van ons jubileumvoordeel trekken we, in samenwerking met Casadei en Biesse, door met de zomervoordelen. Profiteer van zomervoordeelkorting én produceer al in kwartaal 3 met jouw nieuwe Biesse of Casadei machine! 

Italiaans zomervoordeel met Biesse

Pre-order nu jouw Biesse machine en profiteer van speciale condities waaronder gegarandeerd produceren in kwartaal 3 en zomervoordeelkorting.

Italiaanse zomervoordeel | Biesse               

Italiaans zomervoordeel met Casadei

Profiteer van zomervoordeel op verschillende typen machines van het Italiaanse merk Casadei. Bestel in de maand juni 2023 een van de Casadei machines op de actiepagina, krijg 10% zomervoordeelkorting én produceer in kwartaal 3 met jouw nieuwe machine.

Italiaanse zomervoordeel | Casadei 


De Italiaanse zomervoordelen zijn geldig in de maand juni 2023 en alleen van toepassing op de machines die op de actiepagina's van Biesse en Casadei te vinden zijn (in beperkte oplage).

Binnenkort nog meer jubileumvoordelen

Houd deze pagina in de gaten want hier komen alle jubileumvoordelen op te staan! Wil jij meer informatie over een van de jubileumvoordelen? Neem contact op via 073 547 1300 of aanvragen@degroot.nl.