De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Webshop

Festool PL 245 E

Balkenschaafmachine
Bekijk

Festool KA 65 Conturo Plus

Kantenlijmer
Bekijk

Festool CXS LI 2,6 Plus

Accu Schroefboormachine
Bekijk

K-UFO 102 A

Afzuigunit
Bekijk

Bel mij terug

Biesse bSolid Basic Training

Zelfstandig en efficiënt aan de slag met CNC-gestuurde Biesse machines. Volg de Biesse bSolid Basic Training van De Groot.

Bekijk

Weinig Dimter verpakkingsdagen

De Groot nodigt u uit voor de Weinig Dimter Verpakkingsdagen op 14 en 15 september 2015. De dagen vinden plaats bij Weinig in Illertissen (DE).

Bekijk

Productvideo's

Bekijk ons aanbod aan productvideo's.

Bekijk

Weinig afkort-lijn in productie

Tijdens de Dimter Demodagen hebben we een kijkje genomen in de fabriek van Weinig bij de productie van een complete afkort-lijn.  

Bekijk


Welkom bij De Groot Bewerkingsmachines

De Groot Bewerkingsmachines levert nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines voor hout, kunststof en aluminium, onderdelen hiervoor en alle voorkomende services. Kortom: we leveren een totaalpakket! Machines met een aanschafwaarde tot € 5.750,- (exclusief btw) kunt u direct bestellen via deze site. Wij zetten deze dan op pallet en in fabrieksverpakking klaar of leveren ze bij u af. Wanneer u kiest voor De Groot, kiest u voor een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze ervaren medewerkers halen samen met u meer uit uw bewerkingsprocessen. We geven advies en ontzorgen u gedurende het hele traject: van het eerste contact tot en met levering en onderhoud. Ondertussen kunt u zich focussen op uw corebusiness. Wilt u meer weten over De Groot Bewerkingsmachines, onze machines, onderdelen en service? Neem dan contact met ons op!