De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Altijd beurs bij De Groot

 

Bezoek De Groot Bewerkingsmachines en ervaar uw nieuwe machine

Gaat u over één nacht ijs bij de aanschaf van uw nieuwe machine? Waarschijnlijk niet. U onderzoekt, vergelijkt en u rekent. Maar test u ook? Ervaart u hoe het is om met zo'n nieuwe machine te werken? Vaak niet. Breng daar verandering in. Bezoek De Groot Bewerkingsmachines en ervaar vrijblijvend uw nieuwe machine. 

In het uitgebreide DemoCenter van De Groot staan minstens 500 machines voor u opgesteld, nieuw én gebruikt. Overweegt u nu bijvoorbeeld om een Altendorf formaatzaag aan te schaffen? Bij De Groot staan alle modellen met vele opties klaar om door u te worden getest.

Ervaar bij De Groot

Ervaren bij De Groot... Hoe ziet dat eruit?

Eén locatie met de nieuwste machines en technieken van al onze merken, jong gebruikte machines, demonstratiemodellen, overjarige ‘houtlet’-machines én handgereedschappen. In het experience center geven we demonstraties en is het mogelijk om machines direct te testen. Een centraal deel van de showroom is het gezellige museumplein voor een lunch of om wat te drinken.

Altijd beurs bij De Groot

Aanpak van De Groot tijdens evenementen

   

 

Wilt u meer weten over De Groot Bewerkingsmachines, onze machines, onderdelen en services? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan het DemoCenter in Rosmalen.

Adres

  • Vinkenveld 3
  • 5249 JN Rosmalen


Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 08.30u - 17.00u
  • Zaterdag: 09.00u - 12.00u
  • Buiten deze tijden: Op afspraak


Contact

 

Ik ben overtuigd en meld me aan voor een bezoek aan het DemoCenter