Aluminium

Aluminium bewerking

Vele branches doen aan aluminium bewerking. Daarbij zijn het juiste gereedschap en de beste machines voor aluminium bewerken van het grootste belang. Bij De Groot Bewerkingsmachines vindt u een ruim aanbod nieuwe machines en  gebruikte machines, (Festool) handgereedschap en onderdelen.

Alle gereedschappen en machines in het programma voor houtbewerking zijn van vooraanstaande merken, zowel de nieuwe als gebruikte machines. De tweedehands machines zijn volledig technisch up-to-date en functioneren uitstekend. En dat voor een scherpe prijs

Uitgebreide kennis op het gebied van aluminium bewerken

Op het gebied van aluminium bewerken kunt u rekenen op een uitstekend advies van onze medewerkers. Met veel kennis en ervaring uit de vele branches weten zij precies welke machine voor welke situatie geschikt is. Ook wat betreft onderhoud, storingen en onderdelen staan we voor u klaar om samen met u naar een passende oplossing te zoeken.

Bij De Groot Bewerkingsmachines kunt u online bestellen. Of u bezoekt de showroom van ruim 16.000 vierkante meter in Rosmalen. Hier bekijkt u alle machines, gereedschappen en onderdelen van dichtbij. We geven er demonstraties en u kunt er onze machines testen. Bestelt u online, dan wordt uw bestelling bij u in de werkplaats bezorgd of voor u klaargezet in ons magazijn.

Heeft u nog specifieke vragen over aluminium bewerking of over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze experts staan u graag te woord.