De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

De Groot Bewerkingsmachines, net over de grens in Nederland, is 100% vertrouwd met hout-, kunststof- en aluminiumbewerking. Door intensieve samenwerking met fabrikanten en bewerkers staan we standaard aan de wieg van de nieuwste ontwikkelingen. Zo bedienen we alle branches met kennis van het hoogste niveau en plukken onze relaties de vruchten van alle ervaringen. Dit maakt De Groot tot specialist in bewerkingsmachines, van standaardmachines tot compleet computergestuurde bewerkingsstraten.

Onze merken

Al sinds 1978 levert De Groot machines, onderdelen en service van wereldmerken waaronder Altendorf, Weinig, Biesse, Panhans, Casadei, Graule, Rehnen, Dustco, Boere, Centauro, Buth, Orma, Festool, Mafell en Meconaf. Wij staan bekend als leverancier van een totaalpakket. Daarbij bieden wij u graag een keuze. In onze toonzaal in Rosmalen staan alle Europese topmerken voor u opgesteld. Of het nu gaat om een paneelzaag, tafelfrees, schuurmachines etc. bij De Groot heeft u altijd de keuze uit meerdere merken, nieuw én gebruikt. Zodat u altijd een machine vindt die bij u past.

Met een historie van bijna 40 jaar heeft De Groot in België en Nederland al vele machines geleverd, geïnstalleerd, geserviced en ingeruild. Zo hebben we naast 10.000m2 compleet vernieuwde showroom met nieuwe machines, 6.000m2 showroom met 1.000 (jong) gebruikte machines van “onze merken”, maar ook van merken als SCM, Homag, Brandt, Masterwood en meer.

Kom in contact met uw adviseur:

  • René Schalks
  • r.schalks@degroot.nl
  • T +31 6 10020266

Adviseur België