Oriëntatie-ochtend CNC bewerken - 12 okt.

Oriëntatie-ochtend CNC bewerken - 12 okt.

8 september 2021

Kom 12 oktober langs en leer alles over CNC machines.

Jouw interieurbedrijf groeit, je hebt meer dan voldoende werk en inmiddels ook al een aantal man personeel. Toch zou je graag minder tijd kwijt willen zijn aan simpele handelingen als zagen, boren en frezen. Je vraagt je af of je toch niet een keer aan een CNC machine moet beginnen. Speciaal voor jou organiseren we deze oriëntatie-ochtend! In een paar uur hoor je verhalen van andere interieurbouwers, kom je te weten hoe CNC-machines werken en krijg je nuttige tips over hoe je het best kunt starten.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt in verband met de meest recente coronaregels.

Inschrijven

Programma Oriëntatie-ochtend CNC bewerken

  • 8.00 – 9.00 uur: Ontbijt en welkom
  • 9.00 – 9.30 uur: Presentatie interieurbouwer over zijn ervaringen
  • 9.30 – 10.30 uur: Demonstratie CNC machine met balkentafel
  • 10.30 – 11.00 uur: Presentatie ‘Starten met CNC-bewerken’
  • 11.00 – 11.30 uur: Demonstratie CNC machine met vlakke tafel
  • 11.30 – 12.30 uur: Optioneel bedrijfsbezoek

Inschrijven

Interactieve presentaties

Tijdens twee interactieve presentaties gaan we je aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen wat je kunt verwachten als je start met CNC bewerken. Een klant van ons komt vertellen over zijn ervaringen; wat viel mee en wat viel tegen? Wat zou hij anders gedaan hebben? Hoe neem je jouw personeel mee in de beslissing?

Bij de tweede presentatie vertellen we je meer over software achter je CNC-machine en financiering van de machines. Moet je handig zijn met computers? En hoe snel verdien je een CNC-machine terug?

Uiteraard is er veel ruimte voor vragen, dus zorg ervoor dat je er het meest uithaalt voor jezelf.

Demonstraties

3 of 5-assen, balkentafels, vacuümcups, gereedschapsmagazijn, nesting… Zijn dit voor jou nog vage termen? Geen probleem, wij vertellen je tijdens de twee demonstraties alles over de verschillende soorten CNC-machines en waar je op moet letten als je een machine uitzoekt. Ook hier is veel ruimte voor een goed gesprek, we gaan er samen voor zorgen dat jij als expert naar huis gaat!

Reserveer jouw plaats

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, in verband met de meest recente coronaregels, is het belangrijk dat je op tijd jouw plek reserveert. Dat kan via onderstaand formulier. Je ontvangt na het invullen een bevestiging per mail.