Oriëntatie-ochtend CNC bewerken - 23 maart

Oriëntatie-ochtend CNC bewerken - 23 maart

23 maart 2022

Kom 23 maart langs en leer alles over CNC machines.

Jouw interieurbedrijf groeit, je hebt meer dan voldoende werk en inmiddels ook al een aantal man personeel. Toch zou je graag minder tijd kwijt willen zijn aan simpele handelingen als zagen, boren en frezen. Je vraagt je af of je toch niet een keer aan een CNC machine moet beginnen. Speciaal voor jou organiseren we deze oriëntatie-ochtend! In een paar uur hoor je verhalen van andere interieurbouwers, kom je te weten hoe CNC-machines werken en krijg je nuttige tips over hoe je het best kunt starten.

Direct aanmelden

Programma Oriëntatie-ochtend CNC bewerken

  • 8.00 – 9.00 uur: Ontbijt en welkom
  • 9.00 – 9.30 uur: Presentatie van één van onze klanten over hun ervaringen
  • 9.30 – 10.30 uur: Demonstratie CNC machine met balkentafel
  • 10.30 – 11.00 uur: Presentatie ‘Starten met CNC-bewerken’
  • 11.00 – 11.30 uur: Demonstratie CNC machine met vlakke tafel

Inschrijven

Presentatie van onze klanten

Tijdens deze ochtend zullen wij één van onze klanten vragen om een korte presentatie te geven waarin hij of zij terugblikt op hun eerste maanden/jaren met een CNC-machine. Wat viel mee en wat viel tegen? Wat zouden ze anders gedaan hebben? Dankzij deze ervaring kun jij je nog beter voorbereiden op de komst van jouw CNC-machine.

Demonstraties

3 of 5-assen, balkentafels, vacuümcups, gereedschapsmagazijn, nesting… Zijn dit voor jou nog vage termen? Geen probleem, wij vertellen je tijdens de twee demonstraties alles over de verschillende soorten CNC-machines en waar je op moet letten als je een machine uitzoekt. Ook hier is veel ruimte voor een goed gesprek, we gaan er samen voor zorgen dat jij als expert naar huis gaat!

Presentatie ‘Starten met CNC bewerken’

Twee belangrijke thema’s voor de aanschaf van een CNC-machine zijn software en financiering. Tijdens deze presentatie zullen beide thema’s aan bod komen met toegankelijke voorbeelden. Moet je handig zijn met computers? En hoe snel verdien je een CNC-machine terug?

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de editie van 2021:

Reserveer jouw plaats

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, in verband met de meest recente coronaregels, is het belangrijk dat je op tijd jouw plek reserveert. Dat kan via onderstaand formulier. Je ontvangt na het invullen een bevestiging per mail.