CNC vacatures

CNC vacatures

21 december 2020

Werk jij graag met CNC-machines en lijkt het jou leuk om de machines en de software van binnen en buiten te leren kennen? Wordt dan CNC-expert bij De Groot! Of je nu net van school afkomt, of je al jaren ervaring hebt, we hebben voor jou zeker een mooie uitdaging. Bekijk hier een overzicht van onze vacatures en ontdek welke bij jou past.

CNC Specialist

De klant krijgt een nieuwe CNC-machine en kan niet wachten om mooie producten te gaan maken. Het is jouw taak om te zorgen dat ze dit zo snel en goed mogelijk gaan doen. Jouw collega's verzorgen de plaatsing van de machine en jij zorgt dat de machine op het gebied van software geïnstalleerd wordt. Je bedenkt goede oplossingen die bij de klant passen en je schrijft klantspecifieke macro's.

Junior en medior CNC instructeur

Elke klant is anders en dat maakt jouw taak als CNC-instructeur elke dag weer uitdagend. Je geeft geen standaard cursus, maar je verzorgt een opleidingsprogramma volledig op maat. Je bent soms op de zaak om een cursus te geven, maar meestal ben je onderweg door heel Nederland om training op locatie te geven. Geen ervaring met trainingen geven of nog weinig ervaring met CNC-machines? Geen probleem, wij helpen je snel naar het gewenste niveau!

Productspecialist

De beste oplossing voor een klant bedenken, dat is jouw passie. Je bent de schakel tussen klant, accountmanager en leverancier. Op basis van de wensen en eisen van de klant ga jij met onze internationale leveranciers in gesprek om een goede oplossing te bedenken. Je neemt de klant mee naar Duitsland of Italië om de oplossing te bespreken bij de leverancier aan tafel en je verzorgt vervolgens een volledige offerte. Nog geen ervaring? Geen probleem, tijdens jouw inwerktraject brengen we je snel op de hoogte.

CNC technicus

Lekker aan technisch complexe machines sleutelen, daar wordt jij enthousiast van! Je kunt het onderhoud verzorgen van de CNC-machines, maar je weet net zo makkelijk een storing op te sporen en op te lossen. Je begrijpt het belang van een draaiende machine voor de klant. De klant zal chagrijnig zijn als je binnenkomt, maar heeft een glimlach op zijn gezicht als je weggaat! En zo is het weer een goede dag.

Automation trainee

Nieuwsgierig, handig, slim en behulpzaam. Beschrijven we jou daarmee? Dan is een functie als automation trainee misschien wel iets voor jou! Wij gaan jou alles over CNC-software leren en jouw creativiteit gaat al die kennis omzetten in mooie oplossingen. Onze klanten kunnen met jouw hulp sneller en efficiënter werken. Dat betekent extra omzet en dat maakt ze fan van jou! Hoe meer je leert, hoe beter je kunt helpen.

Weet je niet goed wat bij jou past?

Vind je CNC-machines ontzettend leuk, maar weet je nog niet zo goed welke functie bij jou past? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wellicht is een inwerktraject waarbij je kennis maakt met alle bovenstaande functies wel iets voor jou. Bel of mail met Mike om een gesprek in te plannen.

Mike Bijster

Tel: 06 2849 1152 
E-mail: m.bijster@degroot.nl