Ervaar De Groot op 9 en 10 september

Ervaar De Groot op 9 en 10 september

9 september 2022

Zagen, schaven, frezen, lijmen, boren en schuren. Bij De Groot zijn wij er elke dag maar druk mee. Graag willen we jou een kijkje achter de schermen geven in onze wereld van hout- en kunststofbewerkingsmachines. We nodigen je dan ook van harte uit op 9 en 10 september tijdens ‘Ervaar De Groot’!

Vrijdag 9 september – 16.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 10 september – 9.00 tot 15.00 uur

Onze nieuwe showroom

In Rosmalen vind je de grootste bewerkingsmachine-showroom van Europa. Op 16.000 m2 vloeroppervlak vind je honderden verschillende bewerkingsmachines. Van accuboren tot complete bewerkingscentra. Voor elke bewerking bieden wij een oplossing.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van onze showroom. Op 9 en 10 september is het zover. Dan mogen we de showroom aan jou presenteren! Wij kijken er al naar uit!😊

Rondleiding langs 100 enthousiaste De Grooters

Naast machines willen we je ook graag laten zien wat er bij ons achter de schermen gebeurt. Wat doet bijvoorbeeld een servicetechnicus elke dag? Of een automatiseringsspecialist? Je kunt een rondleiding volgen tijdens ‘Ervaar De Groot’, waarbij je zelf ervaart hoe ons team werkt. Op de volgende tijden zullen de rondleidingen starten:

Vrijdag 9 september | 19.30 uur
Zaterdag 10 september | 10.00, 11.30 en 13.30 uur

Kinderen zijn ook welkom

Neem gerust jouw kinderen mee tijdens ‘Ervaar De Groot’, wij zorgen dat er voldoende te spelen is. Kun jij ondertussen rustig genieten van een lekker hapje en drankje... 😉