Wielerevenement Giro di Grande

Wielerevenement Giro di Grande

18 juni 2022

Giro di Grande - 18 juni

75 km wielertocht georganiseerd door De Groot. Vertrek vanuit onze locatie in Rosmalen.

Als bedankje voor de prettige samenwerking met onze klanten organiseren wij op 18 juni een gezellige en uitdagende wielertocht: Giro di Grande. Iedereen is welkom, van directeur tot operator en van werkvoorbereider tot onderhoudsmonteur. Wij regelen de route, koffie en lunch!

Inschrijven

Programma Giro di Grande

  • 08:30 - 09:00    Inloop
  • 09:00 - 09:30    Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 09:30                   Op de fiets (+/- 70 km) Download GPX
  • 11:00 - 11:30        Koffie onderweg
  • 12:30                    Afsluiting en optie tot lunch

Waarom Giro di Grande?

Elke dag werken duizenden mannen en vrouwen in Nederland met machines van De Groot. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Toch zien we jou niet zo vaak op onze evenementen en hebben we eigenlijk alleen contact met jou bij onderhoud, storingen of vragen. Het leek ons daarom leuk om iets gezelligs met elkaar te gaan doen, om elkaar beter te leren kennen en zo de drempel tot elkaar te verlagen.

Giro di Grande is ideaal voor beginnende en gevorderde fietsers, een mooie afstand van 70 km en een tempo tegen de 30 km/uur. We fietsen in groepen van maximaal 15 personen.

Fiets jij mee?

Laat ons weten of je komt via onderstaand formulier. Meer informatie ontvang je in de aanloop naar Giro di Grande via de mail.

Let op! Op Apple-apparaten wordt het opgaveformulier soms niet goed weergegeven. Mocht je hier last van hebben, dan kun je een mail sturen naar marketing@degroot.nl en wij melden je handmatig aan.