HoutPro+ 1 t/m 4 november 2022

HoutPro+ 1 t/m 4 november 2022

1 november 2022

HoutPro+

Van 1 t/m 4 november is het na 5 jaar weer tijd voor een nieuwe editie van de HoutPro+ in de Brabanthallen in Den Bosch! Op de grootste beurs voor houtbewerkend Nederland vind je uiteraard ook de stand van De Groot Bewerkingsmachines. Wij zullen je de nieuwste innovaties op het gebied van houtbewerking laten zien en uiteraard is er voldoende tijd voor een goed gesprek!

Inschrijven HoutPro+ 

Gebruik exposantencode: DGH524

Een hele beleving

Productspecialisten doorlopen samen met jou het productieproces voor de massief- en plaatbewerkende sector. De stand is hiervoor speciaal opgedeeld in 2 gebieden, vanzelfsprekend Massief en Plaat. Bij beide kanten vind je een divers aanbod aan machines en voldoende specialisten voor een goed gesprek.

Demonstraties Plaat

Op de hele uren vindt een reeks demonstraties plaats op machines voor de plaatbewerkende sector. Aan het einde van de reeks demonstraties zal een mooi product zijn ontstaan welke wellicht wel door jou mee naar huis genomen kan worden.

Demonstraties Massief

Elk halve uur start een reeks demonstraties op machines voor de massief houtbewerkende sector. Aan het einde van de reeks zal een kozijn vormgegeven zijn.

Software, service & automatisering

Op de stand is nog veel meer te doen dan het bijwonen van machine-demonstraties. Ga in gesprek met diverse specialisten op het gebied van softwareservice én automatisering. Laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en ontdek hoe jij deze het beste kan toepassen in jouw bedrijf.

Combineer je bezoek

Op slechts 10 minuten rijden van de Brabanthallen vind je onze showroom in Rosmalen. Hier vind je nog veel meer machines. Opgesteld en aangesloten, klaar voor een demonstratie! Combineer daarom jouw bezoek aan de HoutPro+ met een showroombezoek aan De Groot.

#vraaghetDeGroot

Wij heten je van harte welkom van 1 tot en met 4 november op stand nummer 1120. Direct registreren kan op de website van de HoutPro+.

Heb je nu al vragen voor ons? Stel ze op onze Facebook en LinkedIn met #vraaghetDeGroot.

Inschrijven HoutPro+

Gebruik exposantencode: DGH524