Kennissessie Automatisering Massief Houtbewerking

Kennissessie Automatisering Massief Houtbewerking

8 februari 2023

Bereid je voor op de toekomst tijdens deze interactieve kennissessie

De markt voor massieve houtbewerking staat voor veel uitdagingen in de komende jaren. Er moeten veel meer woningen gebouwd worden dan nu en ook de markt voor verduurzaming van woningen groeit explosief. De populariteit van hout stijgt met de dag. Een personeelstekort zorgt ervoor dat onze branche moeten gaan automatiseren. Wat is er nu al mogelijk en aan welke ontwikkelingen werken de grote fabrikanten? Tijdens deze ochtend zorgen we voor een interessant programma met presentaties rondom het thema automatisering.

Aanmelden

Programma Kennissessie Automatisering Massief 8 februari 2023

08.00 uur
Ontvangst met ontbijt
09.00 uurWerkplaats van de toekomst
10.00 uurPauze
10.30 uurTimmerfabriek Frank van Roij - klantverhaal
11.00 uurMatrix software
11.45 uurPauze
12.00 uur Softwarekoppeling en automatisering
12.45 uurAfsluiting en napraten tijdens lunch

Inschrijven

Programma in detail

Werkplaats van de toekomst

9.00 uur
Jeroen Vorstenbosch en André van der Ent, onze product- en processpecialisten voor de timmerindustrie, nemen je mee naar de werkplaats van de toekomst. Je ontdekt welke grote en kleine ontwikkelingen ervoor zorgen dat jij meer én beter kunt produceren.

Timmerfabriek Frank van Roij - klantverhaal

10.30 uur
Met een uiterst modern machinepark wordt bij timmerfabriek Frank van Roij houtskeletbouw projecten gerealiseerd. Vooruitstrevende concepten zoals de Optimus-woning laten zien hoe houtbouw er in de toekomst uit kan zien. Opvolger Juul van Roij komt vertellen wat hun visie op automatisering is.

Matrix software

11.00 uur
De softwareoplossingen van Matrix helpen veel timmerfabrieken snel en efficiënt te produceren. Tijdens deze presentatie ontdek je de nieuwste functies van het softwarepakket en ontdek je wat dit voor jouw timmerfabriek kan betekenen.

Softwarekoppeling en automatisering

12.00 uur
Onze afdeling Automatisering houdt zich bezig met de integratie en optimalisatie van systemen. Tijdens deze interactieve presentatie zie je voorbeelden van softwareintegraties en ontdek je zo wat allemaal mogelijk is. Uiteraard zijn jouw vragen ook van harte welkom.

Reserveer jouw plaats

In verband met de beschikbare ruimte en om interactie te bevorderen is het aantal plaatsen voor deze kennissessie beperkt. Reserveer daarom op tijd jouw plaats! Dat kan via onderstaand formulier. Je ontvangt na het invullen een bevestiging per mail.