Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen - 29 maart 2023

Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen - 29 maart 2023

29 maart 2023

Kom 29 maart langs en leer alles over Kantenaanlijmen.

Kantenaanlijmen, waarschijnlijk is het één van de moeilijkste en meest tijdrovende klussen in de interieurwerkplaats. Een kantenaanlijmmachine kan jou veel werk besparen. Maar net zoals er tientallen soorten kantenband zijn, zijn er ook tientallen soorten kantenaanlijmmachines. Op onze Oriëntatie-ochtend voor Kantenaanlijmmachines leer je alles over kantenaanlijmen en ontdek je wat voor jou de beste machine, lijmsoort en kantenband is.

Direct aanmelden

Programma Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen

  • 8.30 – 9.15 Ontbijt en welkom
  • 9.15 – 10.00 Demonstratie kantenaanlijmmachine handmatig instellen
  • 10.00 - 10.45 Presentatie lijmsoorten en kantenband door Ostermann Nederland
  • 10.45 - 11.15 Demonstratie handmatig kantenaanlijmen met Mafell
  • 11.15 – 12.00 Demonstratie kantenaanlijmmachine NC-gestuurd
  • 12.00 – ????? Lunch en napraten

Direct aanmelden

Demonstratie kantenaanlijmmachines

De kantenaanlijmmachine is technisch gezien de meest complexe machine in een werkplaats. Voor elk detail van de kant is een losse bewerkingsunit verkrijgbaar. Wat doet elke unit en welke heb je nodig voor jouw werkzaamheden? Tijdens de interactieve demonstratie gaan we de hele machine ontleden en laten wij je zien hoe je een geweldige kant maakt.

Tijdens de eerste demonstratie kijken we bij een kantenaanlijmmachine die je handmatig in moet stellen. De tweede demonstratie is op een kantenaanlijmmachine die zichzelf computergestuurd instelt.


Presentatie lijmsoorten en kantenbanden

Er zijn veel verschillende lijmsoorten en kantenbanden. Welke kies je voor welk project? Wat zijn de meest voorkomende problemen? Na deze presentatie van Ostermann Nederland weet je exact welke combinatie jouw project tot een succes gaat brengen.

Handmatig kantaanlijmen

Ronde en schuine kanten plakken is een vak apart. Tijdens deze demonstraties handmatige kantaanlijmers leer je waar je op moet letten bij ingewikkelde kanten. Het voor- en nabehandelen van de kant komt ook aan bod en uiteraard is er veel ruimte voor vragen.

Reserveer jouw plaats 

Tijdens de Oriëntatie-ochtend vinden we het heel belangrijk dat iedereen voldoende ruimte heeft om zijn of haar vragen te stellen. We hebben daarom het aantal beschikbare plaatsen voor de sessie beperkt. Wil jij er graag bij zijn? Reserveer dan op tijd jouw plaats! Dat kan via onderstaand formulier.