Verslag Kantaanlijm Kennissessies 16 & 17 juni

Verslag Kantaanlijm Kennissessies 16 & 17 juni

24 juni 2021

16 en 17 juni hebben wij genoten van onze eerste Kantaanlijm Kennissessies bij De Groot. Al een week voor de start moesten we de inschrijving sluiten om de groepsgrootte binnen coronanormen te houden. Wat was het fijn dat er zoveel interesse was voor deze machines.

Het grote voordeel van kleine groepen is de ruimte voor interactie. En dat hebben we gemerkt! We zijn overspoeld met vragen. Gelukkig hadden we veel kennis in huis. Naast onze eigen specialisten en technici, was ook Biesse zelf aanwezig om alles over de machines te vertellen. Voor informatie over lijmsoorten, kanten en schoonmaakmiddelen hebben wij Ostermann Nederland uitgenodigd.

We sloten beide ochtenden af met een bezoek aan Interieurbouwer KEK BV in Den Bosch. Hier konden we een Biesse Stream A kantenaanlijmmachine met terugloopbaan in actie zien.

In onderstaande video en afbeelding slider geven we je graag een sfeerimpressie van de kennissessies. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina om geen enkele kennissessie te missen!

Bekijk alle kantenaanlijmmachines