Verslag Oriëntatie-ochtend CNC Bewerken 12 oktober

Verslag Oriëntatie-ochtend CNC Bewerken 12 oktober

18 oktober 2021

Wat een feest was de eerste Oriëntatie-ochtend CNC bewerken. Voor het eerst sinds twee jaar hadden we weer een vol De Groot Plein met enthousiaste ondernemers, werkvoorbereiders en operators. We hadden een mooi programma voorbereid en uiteindelijk zijn we slechts een uurtje uitgelopen op de planning, maar dat leek niemand erg te vinden. 😉

Presentatie 1573 Hout

Direct na het ontbijt werden we getrakteerd op een hele leuke presentatie van Twan Gielens van 1573 Hout. Hij deelde openhartig zijn ervaringen van hun eerste jaren CNC bewerken. Deze presentatie maakte Twan toch wel de ster van de ochtend, na zijn presentatie werd Twan overspoeld met vragen.

Demonstraties CNC-machines

Onze productspecialisten Arjan en Nick hebben ons een introductie gegeven op het gebied van CNC-bewerken. Op de Biesse Rover A en Rover A FT werden alle belangrijke functie langsgelopen en gedemonstreerd. 5-assige freesmotor, high-flow tafel, multizone afzuiging. De deelnemers aan deze ochtend kunnen je er nu alles over vertellen!

Financiering CNC-machines

Ruud van Sleeuwen gaf namens De Lage Landen een korte presentatie over de financiering van een CNC-machine. Welke vormen van leasen zijn er en waarom zou je voor deze vorm van financiering kiezen? Een interessant verhaal wat veel bezoekers aan het denken heeft gezet.

Volgende Oriëntatie-ochtend CNC bewerken

Vanwege de overweldigende interesse in deze ochtend hebben we de inschrijving al vroeg moeten sluiten. Hierdoor hebben we helaas veel bedrijven moeten teleurstellen. Maar na het succes van deze ochtend is een vervolg uiteraard niet ver weg. We verwachten begin 2022 de volgende CNC-ochtend te organiseren. Volg ons op LinkedIn of Facebook en je bent als eerste op de hoogte!

Bekijk alle CNC-machines