Verslag tools, beer & burgers

Verslag tools, beer & burgers

22 maart 2022

Op 16 maart 2022 stond de showroom van De Groot Bewerkingsmachines voor een groot deel in het teken van de handgereedschappenavond; tools, beer & burgers. Tussen 16 en 20 uur konden bezoekers vrij inlopen en demonstraties bijwonen van MafellFestool en Intelligent Fixings. Wat ook massaal werd gedaan. 

Mafell

Mafell trok de grote handgereedschappen uit de bus. Niet gek dat het de hele avond gezellig druk was bij de stand van Mafell. De ruime groep bezoekers genoot zichtbaar, onder het genot van een hamburger en een drankje, van demonstraties van kettingsteekmachines, schaafmachines, cirkelzagen, invalzagen en nog veel meer.

Festool

Alle handgereedschappen benodigd voor het in elkaar zetten van een kast kwamen voorbij tijdens de demonstraties van Festool. Bezoekers leerden hoe zij nog slimmer, sneller en efficiënter kunnen werken met deze handgereedschappen.

Intelligent Fixings

De bezoekers ontdekten tijdens de demonstraties van Intelligent Fixings waarom de Peanut plaatverbinders dé uitstekende oplossing zijn voor het maken van plaatverbindingen voor kasten en meubels. De benodigde freesbewerkingen werden getoond en bezoekers mochten het ook nog eens zelf uitproberen. De Peanuts worden dus niet voor niks de alleskunner in de interieurbouw verbindingen genoemd.