(Video)verslag HoutPro+ 2022

(Video)verslag HoutPro+ 2022

4 november 2022

Wat was het een geweldige week! 1 t/m 4 november mochten we tijdens de HoutPro+ een greep uit ons assortiment tonen aan houtbewerkend Nederland. Heel veel bezoekers, een heerlijk ontspannen sfeer en vooral veel mooie gesprekken maakte het voor ons een echt feest! We kijken graag kort met je terug:

Altendorf Hand Guard

De ster van de beurs was zonder meer de Altendorf Hand Guard. Elke demonstratie van de veiligste formaatzaag van de wereld werd drukbezocht. Er waren zelfs bezoekers die het aandurfden om hun hand richting het zaagblad te bewegen. Goed nieuws: alle vingers hebben de beurs overleefd!

S&S automatische opsluitbank

De S&S RP Super automatische opsluitbank hield de bezoekers ook in zijn greep. Bij veel timmerfabrikanten kwam er een glimlach op hun gezicht toen ze beseften dat het opsluitproces met minder medewerkers en op minder ruimte kan. Ons installatieteam gaat het nog druk krijgen de komende tijd.

#vraagdoor-dag 17 november

We hebben nog veel meer machines laten zien, maar helaas konden we niet alles meenemen naar de Brabanthallen. Heb je iets gemist of heb je jouw vraag niet kunnen stellen door de drukte? Kom dan naar onze #vraagdoor-dag op 17 november in Rosmalen. Geef je direct op.