Handgereedschap

De Groot Bewerkingsmachines biedt een uitgebreid assortiment handgereedschappen met kwalitatief goede machines en onderdelen van de merken Mafell en Festool. Bekijk het complete programma met o.a. handzaagmachines, handboormachines, handfreesmachines, handschuurmachines, handschaafmachines en stofzuiger. 

Bestellen?

U kunt uw Mafell en Festool handgereedschap eenvoudig online bestellen, telefonisch via +31 (0)73 547 13 11 of tijdens uw bezoek aan de showroom. Staat het door u gewenste product niet op de website, laat het ons weten. Grote kans dat we het toch kunnen leveren, uit voorraad óf nadat we het onderdeel voor u hebben besteld. Bij bestellingen vanaf € 50 (ex. btw) handgereedschap is de verzending gratis. U kunt in de webshop betalen met iDeal, BanContact/MrCash en Creditcard (Mastercard & Visa).


Meer weten over Festool of Mafell handgereedschap?

Heeft u een vraag voor één van onze Mafell- en Festool-handgereedschap specialisten? Neem contact met ons op via +31 (0)73 547 13 11. Onze specialisten zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagochtend tot 12.00 uur. Of stuur een bericht via het contactformulier.