Afzuiging & Houtverkleining

Waar gewerkt wordt, moet vaak ook opgeruimd worden. Machines voor de stofafzuiging van houtbewerking en houtverkleiningsoplossingen zijn dan ideaal en nemen u veel werk uit handen. U heeft bij De Groot Bewerkingsmachines de keuze uit stationaire stofafzuiging voor houtbewerking, mobiele afzuiginstallatie voor houtbewerking, geschikt voor hout, maar vaak ook voor kunststof en aluminium. Daarnaast levert De Groot briketteerpersen, hakselaars en kachels. We verkopen bekende merken als Holtrop & Jansma, Alko en Meconaf. Laat u overtuigen door de kwaliteit en handige eigenschappen als een standaard ingebouwd sprenklersysteem.

Nieuwe of gebruikte afzuiginstallatie voor houtbewerking?

Ook wat betreft de afzuiging voor houtbewerking heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte machines met een variërend filteroppervlak, afzuigdiameter en motorvermogen. Onze interne revisiedienst zorgt er altijd voor dat de tweedehands machines die we verkopen aan de laatste technische eisen voldoen en geen gebreken hebben. U koopt dus een technisch goed product voor een hele scherpe prijs.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bel mij terug

Advies over afzuiging voor houtbewerking

We geven u graag professioneel advies op maat over de stofafzuiging van houtbewerking en houtverkleining, telefonisch, bij u op locatie of in onze showroom van ruim 16.000 vierkante meter! Hier demonstreren we onze machines graag voor u. U kunt een machine ook zelf testen met uw eigen materiaal en zo meteen ervaren of de machine aan uw wensen voldoet.

U kunt een afzuiginstallatie voor houtbewerking direct online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Twijfelt u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag eerst extra informatie aan over de betreffende machine. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar!