Afzuiging & Houtverkleining

Waar gewerkt wordt, moet vaak ook opgeruimd worden. Machines voor de stofafzuiging van houtbewerking en houtverkleiningsoplossingen zijn dan ideaal en nemen u veel werk uit handen. U heeft bij De Groot Bewerkingsmachines de keuze uit stationaire stofafzuiging voor houtbewerking, mobiele afzuiginstallatie voor houtbewerking, geschikt voor hout, maar vaak ook voor kunststof en aluminium. Daarnaast levert De Groot briketteerpersen, hakselaars en kachels. We verkopen bekende merken als Holtrop & Jansma, Alko en Meconaf. Laat u overtuigen door de kwaliteit en handige eigenschappen als een standaard ingebouwd sprenklersysteem.

Nieuwe of gebruikte afzuiginstallatie voor houtbewerking?

Ook wat betreft de afzuiging voor houtbewerking heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte machines met een variërend filteroppervlak, afzuigdiameter en motorvermogen. Onze interne revisiedienst zorgt er altijd voor dat de tweedehands machines die we verkopen aan de laatste technische eisen voldoen en geen gebreken hebben. U koopt dus een technisch goed product voor een hele scherpe prijs.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Fabricaat K-UFO type 102 A afzuiger

  KUFO 102 A Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 625,00 excl. BTW
  De KUFO 102 A is een mobiele afzuigunit in een 1-zaks uitvoering met een aansluitdiameter van Ø 150mm en een korfgrootte van 550mm. Door grote inkoop is de K-UFO 102 A zeer aantrekkelijk geprijsd. Gr...
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat K-UFO type 102 B afzuiger

  KUFO 102 B Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 650,00 excl. BTW
  De KUFO 102 B is een mobiele afzuigunit in een 2-zaks uitvoering met een aansluitdiameter van Ø 150mm en een korfgrootte van 500mm. Door grote inkoop is de K-UFO 102 B zeer aantrekkelijk geprijsd Gra...
  Meer informatie aanvragen
 • Degro MC1

  Degro MC1 Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 1.075,00 excl. BTW
  De Degro MC1 een éénzaks afzuigunit geschikt voor kleinere werkplaatsen en het afzuigen van een enkele machine. Hierdoor bent u in staat deze afzuigunit flexibel in te zetten.
  Meer informatie aanvragen
 • Degro MC2 Afzuigunit

  Degro MC2 Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 1.895,00 excl. BTW
  De Degro MC2 een tweezaks afzuigunit geschikt voor kleinere werkplaatsen en het afzuigen van een enkele machine. Hierdoor bent u in staat deze afzuigunit flexibel in te zetten.
  Meer informatie aanvragen
 • Alko Mobil Jet 160H mobiele afzuigunit

  Alko Mobil Jet 160 H Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 3.795,00 excl. BTW
  De Alko Mobil Jet 160 H is een mobiele afzuigunit met een handmatige reiniging. De unit is zeer geschikt voor gebruik bij grote wandplatenzagen en formaatzagen en kan zowel links als rechts worden opgesteld.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Alko type Power Unit 160 H afzuiger

  Fabricaat Alko type Power Unit 160 H Nieuw

  Afzuigunit

  De Alko Power Unit 160 H is een mobiele afzuigunit met een handmatige reiniging.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Alko type Power Unit 160 P afzuiger

  Fabricaat Alko type Power Unit 160 P Nieuw

  Afzuigunit

  De Alko Power Unit 160 P is een mobiele afzuigunit met persluchtreiniging.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Alko type Power Unit 160 K afzuiger

  Fabricaat Alko type Power Unit 160 K Nieuw

  Afzuigunit

  De Alko Power Unit 160 K is een mobiele afzuigunit met ingebouwde compressor.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Lobbiani type Al-1

  Fabricaat Lobbiani type Al-1 Gebruikt

  Gebruikte afzuigunit

  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Alko type Jet Stream

  Fabricaat Alko type Jet Stream Nieuw

  Afzuigunit

  Prijs: € 775,00 excl. BTW
  De Alko Jet Stream is onmisbaar in elke werkplaats. Deze mobiele afzuigunit, die zowel geschikt voor het afzuigen van stof als water, geeft u de mogelijkheid om uw machine(s) of werkplaats schoon te houden op plaatsen...
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bel mij terug

Advies over afzuiging voor houtbewerking

We geven u graag professioneel advies op maat over de stofafzuiging van houtbewerking en houtverkleining, telefonisch, bij u op locatie of in onze showroom van ruim 16.000 vierkante meter! Hier demonstreren we onze machines graag voor u. U kunt een machine ook zelf testen met uw eigen materiaal en zo meteen ervaren of de machine aan uw wensen voldoet.

U kunt een afzuiginstallatie voor houtbewerking direct online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Twijfelt u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag eerst extra informatie aan over de betreffende machine. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar!