Drevelboormachines

Voor het boren van kopsgaten en langsdrevelgaten in onderdelen van kozijnen, ramen en deuren is een drevelboormachine uitermate geschikt, zeer nauwkeurig en in elke werkplaats inzetbaar. Bij De Groot Bewerkingsmachines heeft u de keuze uit meerdere modellen met verschillende boorkopspindels en bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar booraggregaat.

U ziet in ons ruime aanbod van direct uit voorraad leverbare machines vooraanstaande merken als Götzinger en Select voorbijkomen. Ook een gunstig geprijsde tweedehands drevelboormachine kunt u (online) bij ons kopen. Volledig gekeurd en getest, u hoeft dus niet bang te zijn dat een gebruikte machine niet naar behoren werkt of niet meer up-to-date is.

Bel mij terug

Bestel online of bezoek onze showroom

In onze showroom vindt u ruim duizend verschillende machines, van de nieuwste technieken tot overjarige ‘houtlet’-machines. Maar ook gebruikte machines, (reserve)onderdelen en vele demonstratiemodellen die u zelf kunt testen met uw eigen materiaal. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.


U kunt een drevelboormachine met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) ook online bestellen. Wij zetten deze dan op een pallet verpakt voor u klaar of u kunt ervoor kiezen hem zelf op te komen halen in ons magazijn in Rosmalen. De Groot probeert het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook het onderhoud, verhelpen van storingen, keuren of reviseren kunnen we voor uw machines verzorgen. U kunt van A tot Z bij ons terecht. Neem voor meer informatie over onze machines gerust vrijblijvend contact met ons op!