Gatensteekmachines

Breng gaten voor pen-gatverbindingen of slotgaten nauwkeurig aan met een professionele gatensteekmachine van De Groot Bewerkingsmachines. Masterwood staat al jaren bekend om haar hoogstaande kwaliteit en knowhow welke aan de laatste eisen in de hout- en kunststofindustrie voldoen. Het is dan ook niet voor niets dat De Groot machines van dit bekende merk verkoopt. U haalt er de absolute top mee in huis.

Bezoek onze showroom

Ons professionele team vertelt u graag meer over het verschil tussen een horizontale en verticale gatensteekmachine en welke variant het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Geautomatiseerd, pneumatisch of hydraulisch geklemd, de mogelijkheden zijn legio en ons advies is vrijblijvend. Schroom dus niet om één van onze medewerkers in onze showroom aan te spreken en te vragen om meer uitleg of een demonstratie. U ziet de nieuwste technieken en modellen van dichtbij en kunt sommige modellen zelfs ter plekke zelf testen.

Bel mij terug

Online bestellen

Ook online vindt u onze machines terug, zowel nieuw als gebruikt. Bekijk ons aanbod op uw gemak. Machines met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) kunt u zelfs direct online bestellen en bij u in de werkplaats laten bezorgen. Uiteraard kunt u eerst online of telefonisch meer informatie aanvragen over de betreffende gatensteekmachine.


Bij De Groot proberen we u compleet te ontzorgen. U vindt er dan ook alles onder één dak, van revisie en keuringen tot onderdelen en het verhelpen van storingen. Zo proberen we u van A tot Z van dienst te zijn. Samen halen we meer uit uw bewerkingsprocessen!