Bovenfrezen

CNC freesmachines

De Groot Bewerkingsmachines heeft een veelzijdig aanbod aan CNC freesmachines van het merk Biesse, die zowel hout, aluminium als kunststof kunnen bewerken. Of u nu een kleine, middelgrote of grote werkplaats heeft, De Groot heeft voor elke bewerker van hout, kunststof en aluminium een geschikte CNC freesmachine. Een Biesse CNC freesmachine is betrouwbaar, nauwkeurig en flexibel. U kunt de machine precies laten aansluiten op uw wensen en behoeften. Zo kunt u onder andere kiezen uit een vlakke of balken tafel, verschillende boorkoppen, verschillende magazijnwisselaars en een roterende C-as of 5-assige motor. Daarnaast kunt u, afhankelijk van de grootte van het te bewerken product, kiezen uit verschillende werkvelden in de X, Y en Z as. Biesse CNC freesmachines zijn Industrie 4.0 Ready en daardoor zeer geschikt als onderdeel van een uitgebreid geautomatiseerd productieproces.

Biesse bSuite

Biesse cnc freesmachines kunnen eenvoudig worden bediend met met het zeer gebruiksvriendelijke Biesse bSuite software pakket. Afhankelijk van uw machine kan het pakket worden uitgebreid met verschillende plug-ins. Lees meer over Biesse bSuite

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om samen met u te kijken naar de voor u meest geschikte CNC freesmachine. Daarnaast geven zij u graag een vrijblijvende persoonlijke demonstratie in onze showroom of bij één van onze referenties in de Benelux.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Fabricaat Biesse type Klever

  Fabricaat Biesse type Klever Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Klever cnc-gestuurde portaalmachine is een compacte, betaalbare bovenfrees ontworpen voor kleine tot middelgrote werkplaatsen. De machine heeft bijzonder veel mogelijkheden, waaronder nesten.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover J FT CNC Freesmachine

  Biesse Rover J FT Nieuw

  CNC freesmachine

  De Biesse Rover J FT is een cnc freesmachine met vlakke tafel. De machine kan worden ingezet voor verschillende soorten van bewerkingen, waaronder het nesten van deuren en meubels.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover K

  Biesse Rover K Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover K is een CNC-gestuurde freesmachine geschikt voor het automatiseren van de productie van kleine tot middelgrote bedrijven.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover K Smart

  Biesse Rover K Smart Nieuw

  CNC freesmachine

  De Biesse Rover K Smart is een CNC freesmachine geschikt voor het automatiseren van de productie van kleine tot middelgrote bedrijven.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover S FT CNC-gestuurde freesmachine

  Biesse Rover S FT Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover S FT biedt u een uitgebreide CNC-gestuurde freesmachine met vlakke tafel voor een budgetvriendelijke prijs.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse-Rover-A-cnc-gestuurde-bewerkingsmachine

  Biesse Rover A Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover A CNC-bewerkingsmachine met balkentafel staat garant voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid voor frees-, boor- en zaagwerkzaamheden in het massief bereik zoals ramen/deuren en toogkozijnen en i...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover A smart

  Biesse Rover A Smart Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover A Smart CNC-bewerkingsmachine met balkentafel staat garant voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid voor frees-, boor- en zaagwerkzaamheden in het massief bereik zoals ramen/deuren en toogkozijne...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse-Rover-B-cnc-gestuurde-bewerkingsmachine

  Biesse Rover B Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover B CNC-bewerkingsmachine met balkentafel is ontwikkeld voor zowel ambachtslieden als de grootschalige industrie. Optioneel kan de Rover B worden uitgevoerd met een roterende C-as en een 5-assige motor.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse-Rover-C-cnc-gestuurde-bewerkingsmachine

  Biesse Rover C Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover C freesmachine is een robuust cnc-gestuurd bewerkingscentrum met balkentafel. De machine heeft een maximale verplaatsingsnelheid van maar liefst 156 meter per minuut en kan optioneel worden uitgevoerd ...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover A FT CNC-bewerkingsmachine

  Biesse Rover A FT Nieuw

  CNC-bewerkingsmachine

  De Biesse Rover A FT CNC-bewerkingsmachine met vlakke staat garant voor maximale stabiliteit. Stand alone is de Rover A FT de meest compacte oplossing in de markt.
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bel mij terug

Gebruikte CNC freesmachines

Naast het aanbod nieuwe Biesse CNC freesmachines kunt u bij ons ook terecht voor tweedehandse CNC freesmachine van diverse merken. Gebruikte modellen worden op wens technisch volledig nagekeken. Bekijk de verschillende modellen op onze website of breng een bezoek aan onze showroom.