CNC-Inkroosmachines

Wanneer u een CNC-inkroosmachine nodig heeft, loont het om u eerst te verdiepen in welke inkroosmachine u het beste aan kunt schaffen. Er zijn bijvoorbeeld modellen die alleen geschikt zijn voor hout, maar ook modellen die daarnaast aluminium en kunststof kunnen bewerken. En heeft u een zwaardere uitvoering nodig of volstaat een ‘standaard’ model?

De Groot Bewerkingsmachines is dan uw partner. Niet alleen vindt u in onze showroom van ruim 16.000 vierkante meter meer dan duizend machines, we vertellen u er ook graag alles over. We gaan graag met u in gesprek om te kijken welke CNC-inkroosmachine het beste bij uw productie past. We proberen boven tafel te krijgen waar het echt om gaat en kunnen u dan een gedegen maatwerk advies geven. Daarnaast leent ons experience center zich er uitstekend voor u alle facetten van een inkroosmachine te demonstreren en zelf te laten ondervinden.

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar op deze pagina. Bel voor de actuele voorraad met +31 (0)73- 5471300 en kies 1-1.

Liever online bestellen?

Uiteraard geven wij u ook graag telefonisch advies wanneer u liever online bestelt. U heeft dan het gemak van ‘thuis’ bestellen en de juiste kennis in huis om een gedegen beslissing te kunnen nemen. Met een Masterwood CNC-inkroosmachine zit u in ieder geval altijd goed. Dit topmerk garandeert hoogstaande kwaliteit voor een scherpe prijs.

Heeft u slechts een klein onderdeel nodig? Neem dan eens een kijkje in ons online onderdelenmagazijn. Ook voor service in de breedste zin van het woord zijn wij er voor u, van het verhelpen van storingen tot keuringen en onderhoud. Bij De Groot kunt u dan ook terecht voor alles op het gebied van bewerkingsmachines. Alles onder één dak!