Pennenbanken

Een pennenbank is bij De Groot Bewerkingsmachines verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een basic model tot een uitgebreide variant, zoals de pennenbank met intelligente uitbreiding van Vertongen, waarmee bijvoorbeeld regelmatig terugkerende machine-instellingen bewaard kunnen worden in een modern, centraal touchpanel.

Online kunt u snel alle specificaties bekijken en verschillende pennenbanken met elkaar vergelijken. Gaat u voor handmatig, automatisch of semiautomatisch? Wilt u een geluidsarme afkortzaag? Hoeveel penkoppen en verticale assen? En welk merk heeft uw voorkeur: Vertongen, BMH of DUIN? De Groot biedt u een ruim, gevarieerd aanbod.

Bel mij terug

Nieuwe en gebruikte pennenbanken

Daarnaast heeft u bij een pennenbank voor constructie- en kopverbindingen van hout ook nog de keuze uit nieuwe of gebruikte pennenbanken. Onze revisiedienst ziet er op toe dat onze machines indien gewenst voor de verkoop volledig gekeurd worden zodat u zeker weet dat ze technisch up-to-date zijn. Geen miskoop dus!

We bieden onze relaties bovendien een totaalpakket, want ook voor onderdelen, verbruiksartikelen en gereedschappen, voor het verhelpen van storingen, voor keuringen of scholing staat De Groot Bewerkingsmachines voor u klaar. Kwaliteit en vakmanschap!

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom voor een goed beeld van onze machines en de mogelijkheden. Bekijk de demonstratie van een machine in ons experience center en test zelf een machine met uw eigen materiaal. Ook vindt u er overjarige ‘houtlet’-machines: een goede kwaliteit en een uiterst scherpe prijs. Voor al uw vragen kunt u hier terecht, maar u mag uiteraard ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of professioneel advies over een pennenbank of één van onze andere machines.