Frezen

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van freesmachines. U kunt bij ons terecht voor machines, onderdelen voor uw freesmachine én service hieraan.

Service onderdelen voor freesmachines

Bij het De Groot Service Center kunt u terecht voor alle mogelijke vragen omtrent onderdelen voor frezen. Ons Service Center is te bereiken via +31(0)73 547 13 11 of via het contactformulier.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Fabricaat Hofmann type TFS 107

  Fabricaat Hofmann type TFS 107 Nieuw

  Freesmachine

  Hofmann TFS 107 is een schuinstelbare tafelfreesmachine met elektrische hoog- en schuinverstelling.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Hofmann type TFS 1245

  Fabricaat Hofmann type TFS 1245 Nieuw

  Freesmachine

  Hofmann TFS 1245 is een universele freesmachine met schuinstelbare spil. De machine is ook verkrijgbaar in een automatische uitvoering (Type TFS A). De machine kan naar wens worden samengesteld door de vele opties.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Hofmann type TF 1245

  Fabricaat Hofmann type TF 1245 Nieuw

  Freesmachine

  Hofmann TF 1245 is een universele freesmachine met vaste spil (Type TF). De machine kan naar wens worden samengesteld door de vele opties. en
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Hofmann type Vision

  Fabricaat Hofmann type Vision Nieuw

  Freesmachine

  Hofmann Vision is een universele schuinstelbare tafelfreesmachine met touchscreenbediening en een zwenkbereik van -45° tot +95°.
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F 200 Freesmachine

  Casadei F 200 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 200 tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Basis Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1080 mm x 655 mm en handmatige hoogteverstelling van de spindel.
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F 205

  Casadei F 205 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 205 tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Basis Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1200 mm x 605 mm met pentafel.
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F23 Freesmachine

  Casadei F 23 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 23 Tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Plus Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1200 mm x 730 mm met een vaste spindel.
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F 25

  Casadei F 25 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 25 tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Plus Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1200 mm x 810 mm met een schuinstelbare spindel. De machine is verkrijgbaar in een LL-model met tafelverlenging l...
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F 230 Freesmachine

  Casadei F 230 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 230 Tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Top Lijn van Casadei. De machine heeft een tafelafmeting van 1200 mm x 730 mm met een vaste spindel en handmatige hoogteverstelling.
  Meer informatie aanvragen
 • Casadei F 255

  Casadei F 255 Nieuw

  Freesmachine

  Casadei F 250 tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Top Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1200 mm x 780 mm met een schuinstelbare spindel en elektrische hoog-/laagverstelling. De machine is tevens verkri...
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bel mij terug

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van freesmachines. U kunt bij ons terecht voor machines, onderdelen voor uw freesmachine én service hieraan. Kortom: we bieden u een totaalpakket. In het brede assortiment freesmachines van De Groot Bewerkingsmachines vindt u kantenfreesmachines, tafelfreesmachines, kettingfreesmachines, wigfreesmachines en diverse andere typen freesmachines. Onze freesmachines zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. We leveren onder andere machines van de toonaangevende merken Biesse, Hofman en Hoffmann. Naast nieuwe freesmachines bent u bij De Groot ook aan het juiste adres voor gebruikte freesmachines. Gebruikte machines kunnen we van alle voorkomende merken leveren. Vanzelfsprekend worden deze machines volledig up-to-date gemaakt. Onze ervaren experts vertellen u graag meer over uw mogelijkheden!