Kettingfreesmachines

Voor een kettingfrees van merken als Masterwood en Samco hoeft u niet verder te zoeken. De Groot Bewerkingsmachines kan een ruim aanbod freesmachines van topmerken leveren. Zowel nieuw als gebruikt, waarbij onze tweedehands modellen niets aan kwaliteit inleveren. Maar ze zijn wel zeer scherp geprijsd, net zo scherp als de beitels. Voor het snel uitfrezen van pengaten met een sleuflengte tot wel 300 mm!

Online kunt u ons aanbod op uw gemak bekijken. Door iedere kettingfrees die mogelijk interessant voor u kan zijn aan de vergelijking toe te voegen, kunt u onze machines eenvoudig onderling met elkaar vergelijken op voor- en nadelen en specificaties.

Bel mij terug

Maak gebruik van onze expertise

Onze krachtige, robuuste machines zijn geschikt voor alle mogelijke houtsoorten. Twijfelt u desondanks of de kettingfrees die u op het oog heeft de juiste is voor uw specifieke vraagstuk? Ook voor advies moet u bij De Groot zijn. U staat als klant centraal en samen proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. We beschikken over de nieuwste kennis over en jarenlange ervaring met verschillende bewerkingstechnieken.

In onze showroom kunt u een kettingfrees zelf uitproberen of u uitgebreid laten voorlichten. Zelfs een demonstratie is mogelijk. Na een bezoek aan De Groot in Rosmalen twijfelt u niet meer en weet u precies welke machine voor u de oplossing is. Voor service in de breedste zin van het woord kunt u bij ons terecht, dus ook voor dat ene onderdeel of het verhelpen van een storing. We bieden u een totaalpakket!