Tafelfreesmachines

Met een tafelfrees van De Groot Bewerkingsmachines kunt u alle kanten op. Het afschuinen en herstellen van sleuven, cirkels en andere profielen, het maken van schilderijlijsten, sponningen en radiusfrezen, het is allemaal mogelijk met een tafelfreesmachine van superieure kwaliteit. Bij De Groot vindt u enkel topmerken als Casadei, Hofmann en Rojek.

Zoekt u een tafelfreesmachine voor hout of kunststof? Bij De Groot slaagt u gegarandeerd, want wij verkopen zowel handmatige als semiautomatische machines en zowel nieuwe als gebruikte modellen. Het voordeel van een tweedehands tafelfrees is dat deze zeer scherp geprijsd is, terwijl hij uitstekend functioneert en technisch up-to-date is.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bel mij terug

Een tafelfreesmachine voor hout en kunststof bestellen

Bij De Groot profiteert u van het gemak van online bestellen. Maak uw keuze uit de vele modellen die we hebben en de specificaties die u zoekt. Een dubbele afzuigaansluiting, eenvoudige freeshoogte-instelling, een boogfreeskap voor veilig frezen en optimaal afzuigen, een freesmodule die kan worden vervangen door andere CMS modules, met de juiste tafelfrees worden al uw wensen ingewilligd.

 

U kunt niet iedere tafelfreesmachine online bestellen, machines met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) zijn direct te bestellen. Wij zetten deze dan op een pallet en in fabrieksverpakking voor u klaar of leveren ze bij u af. Voor producten met een hogere aanschafwaarde is advies op maat belangrijk. Hiervoor kunt u een adviesgesprek aanvragen of kunt u in onze showroom terecht, waar al onze machines overzichtelijk voor u staan opgesteld. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste tafelfrees!