Handling

Mobylift TC 120 Vacuumheffer

Voor het tillen van aluminium, hout en kunststof producten is een vacuumheffer, heftafels, een profielwagen of transportwagen (gebruikt of nieuw) ideaal. Deuren, platen, balken tillen, laten zakken, kantelen, roteren en draaien is nu een fluitje van een cent. Hiermee voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers en stimuleert u ergonomisch werken. De Groot Bewerkingsmachines helpt u graag met het vinden van een geschikt handlingsysteem voor uw situatie. In ons assortiment hebben we zowel geautomatiseerde als handmatige handlingsystemen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Biesse Winner W2 handling systeem

  Biesse Winner W2 Nieuw

  Automatisch handlingsysteem

  De Winner W2 is een automatisch handlingsysteem voor het laden en lossen van panelen. In het bijzonder geschikt in combinatie met Biesse kantenlijmmachines en boormachines.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Winner W3

  Biesse Winner W3 Nieuw

  Automatisch handlingsysteem

  De Winner W3 is een automatisch handlingsysteem voor het laden en lossen van panelen. In het bijzonder geschikt in combinatie met Biesse kantenlijmmachines en boormachines.
  Meer informatie aanvragen
 • Weinig Dimter EasyStop Lengte-aanslag-showroommodel

  Weinig Dimter EasyStop Showroom-model

  Lengte-aanslag (2015)

  Met dit showroommodel automatische lengte-aanslag voor bij het afkorten, frezen of boren garandeert Weinig Dimter een snelle, comfortabele en precieze bewerking.
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bel mij terug