Handmatige handling

Mobylift TC 120 Vacuumheffer

 • Rehnen PSF 250 Transportwagen

  Rehnen PSF 250 Nieuw

  Transportwagen

  Rehnen PSF 250 transportwagen voor een maximale paneel afmeting van 5200 x 2100 mm en maximaal gewicht van 250 kg.
  Meer informatie aanvragen
 • MobyLift TC-120 Vacuumheffer

  MobyLift TC-120 Nieuw

  Vacuumheffer

  Met de MobyLift TC-120 haalt u een handig mobiele tilhulp in uw werkplaats die speciaal is ontworpen om grote panelen en platen op te pakken, te vervoeren en op bijvoorbeeld uw zaagtafel of CNC-freesmachine te plaatsen.
  Meer informatie aanvragen
 • Schmalz Jumbo vacuümheffer

  Schmalz Jumbo Nieuw

  Vacuumheffer

  De Schmalz Jumbo is ideaal voor snelle manuele werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het beladen en ontladen van CNC-houtbewerkingsmachines. Afhankelijk van het type geschikt voor werkstukken tot 300 kg.
  Meer informatie aanvragen
 • Horbitek Rollerman Inpakmachine

  Horbitek Rollerman Nieuw

  Inpakmachine

  Horbitek Rollerman mobiele handmatige inpakmachine voor het omwikkelen van pallets met rekfolie. De afmetingen van de pallets zijn onbegrensd.
  Meer informatie aanvragen
 • Rehnen Eco-Flex Uitschuifbare profielwagen

  Rehnen Eco-Flex Nieuw

  Uitschuifbare profielwagen

  Rehnen Eco-Flex uitschuifbare profielwagen met een maximaal beladingsgewicht van 400 kg. De profielwagen is standaard uitgevoerd met 2 rekken.
  Meer informatie aanvragen
 • Rehnen Vario-Flex

  Rehnen Vario-Flex Nieuw

  Uitschuifbare profielwagen

  Rehnen Vario-Flex uitschuifbare profielwagen met een maximaal beladingsgewicht van 400 kg. De profielwagen is standaard uitgevoerd met 2 rekken.
  Meer informatie aanvragen

Bel mij terug

Heftafels (gebruikt en nieuw) bekijken

Wanneer u een specifieke heftafel (gebruikt of nieuw) op het oog heeft en deze graag van dichtbij wil bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Rosmalen. Een inspirerende plek waar u demonstraties kunt zien en machines zelf kunt testen. Zo weet u uit eigen ervaring of de machine bij uw wensen aansluit.

 

Omdat we ruim 1.000 machines op voorraad hebben, kunnen we snel leveren. Dat kan bij u in de werkplaats of u mag uw machine direct bij ons magazijn ophalen. In ons uitgebreide magazijn vindt u ook onderdelen, slijtage- en verbruiksartikelen. Een totaalpakket!