Kantenaanlijmmachines

Voor een mooie randafwerking heeft De Groot nieuwe kantenaanlijmmachines van de merken Biesse, Cehisa en Vitap. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte Lijmmachines van diverse andere merken. U kunt uw Kantenlijmer zo samenstellen dat die precies past bij uw werkzaamheden en behoeften. Zo kunt u kiezen uit diverse units, waaronder zaagunit, freesunit, radiusschraapunit en poetunit. Maar ook de doorvoersnelheid en gebruiksfrequentie van de machine spelen bij de keuze voor een Kantenaanlijmmachine een belangrijke rol.

Biesse Kantenliijmers zijn Industrie 4.0 Ready en daardoor zeer geschikt als onderdeel van een uitgebreid geautomatiseerd productieproces.

Air Force System
Diverse Kantenlijmers, waaronder de Biesse Akron 1440 en de Cehisa Pro 12, beschikken over het HotAir System. Het HotAir System is een systeem geoptimaliseerd voor het naadloos kantenaanlijmen van kantenband d.m.v. hete luchtverwarming.

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te kijken welke lijmmachine of oplossing het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Daarnaast geven zij u graag een vrijblijvende persoonlijke demonstratie in onze showroom of bij één van onze referenties in de Benelux.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bel mij terug

Gebruikte Kantenlijmers

Naast het aanbod nieuwe Kantenlijmers kunt u bij ons ook terecht voor tweedehandse Kantenlijmers van diverse merken. Gebruikte modellen worden op wens technisch volledig nagekeken. Bekijk de verschillende modellen op onze website of breng een bezoek aan onze showroom.