Hydraulische persen

Ook een hydraulische pers waarbij de benodigde kracht door de druk van een vloeistof geleverd wordt, vindt u bij De Groot Bewerkingsmachines. We verkopen machines van het bekende merk Orma die geschikt zijn voor hout of zowel hout als kunststof. De machines verschillen van elkaar in afmeting, in totale en effectieve druk en in de diameter van de cilinders. U kunt ons aanbod rustig online bekijken en met elkaar vergelijken.

Verdiep u op uw gemak in de verschillende modellen hydraulische persen. Een hydrauliek pers met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) kunt u direct online bestellen. We zetten deze dan op een pallet en in fabrieksverpakking voor u klaar of bezorgen de hydraulische pers bij u in de werkplaats. U heeft nergens omkijken meer naar en kunt er direct mee aan de slag.

Bel mij terug

Advies op maat over een hydrauliek pers

Mocht u twijfelen over de afmeting van de hydraulische pers of de diameter van de cilinders, dan helpen we u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of kom hiervoor naar onze showroom in Rosmalen. Hier kunt u meer dan duizend machines van dichtbij bekijken, die ook nog eens uit voorraad leverbaar zijn. We beantwoorden graag al uw vragen over een hydrauliek pers, kunnen u een demonstratie geven van deze machine en u de verschillen vertellen tussen de verschillende nieuwe en gebruikte hydraulische persen uit ons aanbod. Op deze manier kunt u een goede, onderbouwde keuze maken. Bij De Groot profiteert u van een uitstekende service en superieure kwaliteit!