Hydraulische persen

Ook een hydraulische pers waarbij de benodigde kracht door de druk van een vloeistof geleverd wordt, vindt u bij De Groot Bewerkingsmachines. We verkopen machines van het bekende merk Orma die geschikt zijn voor hout of zowel hout als kunststof. De machines verschillen van elkaar in afmeting, in totale en effectieve druk en in de diameter van de cilinders. U kunt ons aanbod rustig online bekijken en met elkaar vergelijken.

Verdiep u op uw gemak in de verschillende modellen hydraulische persen. Een hydrauliek pers met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) kunt u direct online bestellen. We zetten deze dan op een pallet en in fabrieksverpakking voor u klaar of bezorgen de hydraulische pers bij u in de werkplaats. U heeft nergens omkijken meer naar en kunt er direct mee aan de slag.

 • Fabricaat Orma type PCL 25/4

  Fabricaat Orma type PCL 25/4 Nieuw

  Pers

  Orma PCL 25/4 is een met een boiler verwarmde hydraulische pers met een beweegbare bovenplaat met aluminium platen en 4 cilinders.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type NPC 6/120 Digit

  Fabricaat Orma type NPC 6/120 Digit Nieuw

  Pers

  Orma NPC 6/120 Digit is een warme hydraulische pers met 6 cilinders en plaatafmetingen van 3500 x 1300mm. De totale druk is 120 ton en de machine heeft een slag van 400mm
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type P

  Fabricaat Orma type P Nieuw

  Pers

  Orma P 25/2 en P 25/4 is een koude hydraulische pers met een beweegbare bovenplaat met aluminium platen. De machines verschillen van elkaar in totale en effectieve druk en in het aantal cilinders.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type S

  Fabricaat Orma type S Nieuw

  Pers

  Orma S 4 en S 6 is een koude hydraulische pers met een beweegbare onderplaat met aluminium platen. De machines verschillen van elkaar in totale en effectieve druk en in het aantal cilinders.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type C

  Fabricaat Orma type C Nieuw

  Pers

  Orma C 4 en C 6 is een door een boiler verwarmde hydraulische pers met een beweegbare onderplaat en aluminium platen. De machines verschillen van elkaar in afmeting, in totale en effectieve druk en in het aantal cilin...
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type NPC Digit

  Fabricaat Orma type NPC Digit Nieuw

  Pers

  Orma NPC is een door olie verwarmde hydraulische pers met beweegbare onderplaat met stalen platen. De machines verschillen van elkaar in afmeting, in totale en effectieve druk en in de diameter van de cilinders.
  Meer informatie aanvragen
 • Orma C6 warme pers showroommodel

  Orma C 6 Showroom-model

  Pers

  Dit showroommodel C 6 is een door een boiler verwarmde hydraulische pers met een beweegbare onderplaat en aluminium platen.
  Meer informatie aanvragen
 • Orma S6 koude pers showroommodel

  Orma S 6 Showroom-model

  Pers

  Dit showroommodel Orma S 6 is een door koude hydraulische pers met een beweegbare onderplaat en aluminium platen.
  Meer informatie aanvragen

Bel mij terug

Advies op maat over een hydrauliek pers

Mocht u twijfelen over de afmeting van de hydraulische pers of de diameter van de cilinders, dan helpen we u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of kom hiervoor naar onze showroom in Rosmalen. Hier kunt u meer dan duizend machines van dichtbij bekijken, die ook nog eens uit voorraad leverbaar zijn. We beantwoorden graag al uw vragen over een hydrauliek pers, kunnen u een demonstratie geven van deze machine en u de verschillen vertellen tussen de verschillende nieuwe en gebruikte hydraulische persen uit ons aanbod. Op deze manier kunt u een goede, onderbouwde keuze maken. Bij De Groot profiteert u van een uitstekende service en superieure kwaliteit!