Opsluitbanken

Opsluiten was nog nooit zo eenvoudig met een A-merk opsluitbank van De Groot Bewerkingsmachines. In ons ruime assortiment vindt u voor ieder wat wils. Hoeveel horizontale en / of verticale cilinders wenst u? Gaat u voor handbediende of automatische hydraulische cilinders? Met topmerken als Duin, Orma en Stromab kan het niet missen. Deze merken hebben veel kennis in hun vakgebied waardoor u verzekerd bent van een opsluitbank die van de nieuwste technieken en laatste technische snufjes voorzien is.

 • Kettering opsluitbank showroommodel

  Kettering 4500x2500 Showroom-model

  Opsluitbank

  Van: € 13.162,50

  Voor: € 9.995,00 Excl. BTW
  Dit showroommodel Kettering 4500 x 2500 is hydraulische gatenopsluitbank die zowel horizontaal als verticaal kan worden ingezet. Deze machine is per direct beschik...
  Meer informatie aanvragen

Bel mij terug

Opsluitbank: gebruikt of nieuw

Naast nieuwe machines bent u bij De Groot ook aan het juiste adres voor een opsluitbank die gebruikt is. En dat wil niet zeggen dat deze machine in kwaliteit achteruitgegaan is. Integendeel, onze revisiedienst zorgt er altijd voor dat een opsluitbank (gebruikt) die de verkoop ingaat volledig technisch up-to-date is, zonder mankementen of tekortkomingen. Aan de prijs merkt u het echter wel, die is zeer scherp en bijzonder aantrekkelijk!

Online kunt u al onze opsluitbanken op uw gemak bekijken. Wilt u een machine bestellen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie en een offerte aan. Wilt u onze opsluitbanken liever eerst nog even in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier demonstraties bijwonen en zelf een machine testen met uw eigen materiaal. Onze experts staan er voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden en u indien gewenst uitgebreid te adviseren. Op meer dan 16.000 vierkante meter showroom vindt u inspiratie alom!