Vlakbanken

Planken en balken glad en vlak schaven, is met een professionele vlakbank van De Groot Bewerkingsmachines geen enkel probleem. Ons ruime assortiment bestaat uit vooraanstaande merken als Casadei, Hofmann en Rojek. Merken die hun sporen ruim verdiend hebben en dus ook voor een gegarandeerd resultaat zorgen bij de bewerking van hout en kunststof.

Bij De Groot kunt u online een vlakbank kopen. Dat kan bij machines met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw). Deze worden voor u klaargezet in ons magazijn of bij u in de werkplaats bezorgd. Heeft u een duurder, uitgebreider model op het oog? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We geven u graag maatwerk advies zodat u zeker weet dat uw uitgave het juiste rendement oplevert.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bel mij terug

Vlakbank: gebruikt of nieuw?

Bij De Groot kunt u niet alleen een splinternieuwe vlakbank kopen, ook een vlakbank die al gebruikt is vindt u in ons aanbod terug. Een nog scherpere prijs terwijl de tweedehands vlakbank technisch volledig up-to-date is en dus perfect functioneert. Ziet u een gebruitke vlakbank? Reageer dan snel want weg = weg.

 

Welke vlakbank u ook kiest (gebruikt of nieuw), u kunt met al uw vragen bij onze medewerkers terecht. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u van A tot Z begeleiden en adviseren bij uw aankoop. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom van ruim 16.000 vierkante meter in Rosmalen voor een goed beeld van ons assortiment, deskundige demonstraties en de unieke mogelijkheid om een machine zelf te testen. Ontdekt het zelf, u bent van harte welkom!