Vlakvandiktebanken

Een vlakbank en een vandiktebank in dezelfde behuizing! Met het schaafgedeelte schaaft u planken en balken glad, haaks en vlak, en met de vandiktebank schaaft u zuiver aan twee zijden op breedte en dikte. Op deze manier is een balk aan alle zijden glad en haaks schaven een fluitje van een cent. In het aanbod van De Groot Bewerkingsmachines kunt u hierbij kiezen voor een bepaalde schaafbreedte en afmetingen van de tafel.

Ook wat betreft merken is de keuze ruim, met topmerken als Casadei, Hofmann en Rojek. Afhankelijk van de prijs kunt u een vlak vandiktebank direct online bestellen. Dat kan bij machines met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw). Deze worden vervolgens voor u klaargezet in ons magazijn of bij u in de werkplaats geleverd. Machines met een hogere aanschafwaarde vragen om een stukje advies. De Groot kijkt graag samen met u of de gekozen vlak en vandiktebank de juiste is voor uw specifieke toepassing, zodat u nooit met een miskoop komt te zitten. Ook dat is onze service!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bel mij terug

Met de juiste vlak en vandiktebank naar huis

Om zeker te weten dat een vlak vandiktebank de oplossing is voor uw vraagstuk, kunt u in onze showroom in Rosmalen alle verschillende modellen van dichtbij bekijken. Op ruim 16.000 vierkante meter staat het merendeel van onze machines opgesteld, geven wij demonstraties en bieden we u de mogelijkheid machines zelf te testen. Bij zoiets belangrijks als een (hout)bewerkingsmachine willen we namelijk graag dat u met de juiste machine naar huis gaat. Onze experts helpen u hier graag bij!