Breedbandschuurmachines

Korting Casadei machines

Voor een professionele breedbandschuurmachine van Biesse of Casadei bent u bij De Groot Bewerkingsmachines aan het juiste adres. U heeft de keuze uit meerdere kwalitatieve modellen en allerlei praktische opties. Kies het aantal contactaggregaten dat u wilt, het aantal motoren, de schuurbandbreedte, wel of geen combi-aggregaat, een dwarsschuuraggregaat, schuurslofaggregaat, borstelunit of vacuümtafel en geschikt voor hout en/of kunststof. U leest het, de mogelijkheden zijn legio.

Dankzij ons ruime, gevarieerde assortiment kunt u er zeker van zijn dat u bij De Groot een breedbandschuurmachine vindt die aan uw wensen voldoet. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Zij kennen ons aanbod en de mogelijkheden. In onze showroom in Rosmalen staan onze modellen opgesteld in een ruim 16.000 vierkante meter grote inspiratievolle demonstratieruimte. Dus wilt u een demonstratie van een breedbandschuurmachine of wilt u er zelf een testen? Geen probleem.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bel mij terug

Breedbandschuurmachine: gebruikt of nieuw

Ook voor een breedbandschuurmachine die al gebruikt is, kunt u bij ons terecht. Een machine die nog steeds van een uitstekende kwaliteit is, die volledig technisch up-to-date is, maar dan voor een uiterst scherpe prijs. Ons tweedehands aanbod kunt u ook op uw gemak op onze website bekijken. Houd onze website in de gaten, omdat dit aanbod regelmatig wisselt.

 

We kunnen ruim 1.000 machines uit voorraad leveren. Dus voor iedere breedbandschuurmachine, gebruikt of nieuw, gaat u naar De Groot. Hier vindt u alles onder één dak. Zelfs voor onderhoud, onderdelen, het verhelpen van storingen, we ontzorgen u op ieder gebied. Service in de breedste zin van het woord!