Schijfschuurmachines

Schijfschuurmachine

Onmisbaar bij een elektrische boormachine is de schijfschuurmachine. In het aanbod van de Groot Bewerkingsmachines vindt u meerdere schijfschuurmachines van gerenommeerde merken als Helma en Bosi. Een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte machines kopen. Wanneer een tweedehands schijfschuurmachine bij ons binnenkomt, wordt deze van boven tot onder doorgelicht en wordt het functioneren uitgebreid getest. Pas wanneer alles goedgekeurd is, klopt en functioneert, bieden wij deze schijfschuurmachine weer voor de verkoop aan.

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar op deze pagina. Bel voor de actuele voorraad met +31 (0)73- 5471300 en kies 1-1.

Schijfschuurmachines online bestellen

Machines met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) kunt u bij De Groot online bestellen. Voor machines met een hogere aanschafwaarde gaan we graag met u in gesprek. Tijdens een maatwerk gesprek (telefonisch, bij u op locatie of in onze showroom) kijken we welke machine het beste bij uw productie aansluit. U bent uiteraard altijd van harte welkom voor persoonlijk advies op maat. We adviseren u graag en geven antwoord op al uw vragen over een schijfschuurmachine. Ook als we u ergens anders bij kunnen helpen, staan we voor u klaar. Of het nu om het verhelpen van storingen gaat, de revisie of het keuren van schijfschuurmachines, voor het volledige traject kunt u bij De Groot terecht, expert op het gebied van bewerkingsmachines.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt u eveneens ons aanbod schijfschuurmachines bekijken. We hebben zelfs een speciaal experience center om u meteen kennis te laten maken met onze machines. Ruim 16.000 vierkante meter vakmanschap en de nieuwste technieken. Test en ontdek het zelf! Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.