Cirkelzaagmachines / Schulpzaagmachines

Een schulpzaag- of cirkelzaagmachine bestelt u bij De Groot Bewerkingsmachines, een betrouwbare dealer van topmerken als Harwi en Robland. We hebben een veelzijdig aanbod van gevarieerde modellen met allerlei praktische opties, zoals een elektrische hoogte- en schuinverstelling, een afneembare afkortroltafel of een zwaardere motor.

Alle standaarduitvoeringen cirkelzaagmachines zijn via onze webshop verkrijgbaar. Heeft u meer wensen, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Een cirkelzaagmachine met een aanschafwaarde tot € 5.000,- (exclusief btw) kunt u bovendien direct online bestellen. Voor duurdere machines kunt u online meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiervoor vinden wij een stukje maatwerk advies belangrijk. U gaat immers niet over één nacht ijs bij de aankoop van een professionele cirkelzaagmachine.

Bel mij terug

Nieuwe en gebruikte cirkelzaagmachines

Zowel nieuwe als gebruikte cirkelzaagmachines voor hout en kunststof vindt u in ons aanbod terug. Daarbij moet opgemerkt worden dat onze tweedehands machines helemaal niet van mindere kwaliteit zijn dan onze nieuwe modellen. Ze zijn technisch volledig up-to-date en nauwelijks van de nieuwe machines te onderscheiden. Behalve in prijs natuurlijk!

 

In onze showroom van 16.000 vierkante meter vertellen we u graag meer over onze machines en onze mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat we ook een zeer groot onderdelenmagazijn hebben? Dat we ook storingen verhelpen en scholing geven? Of dat we de revisie en keuring van machines verzorgen? Kortom: we bieden onze klanten een totaalpakket. Heeft u nog vragen over een specifieke cirkelzaagmachine of over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of breng ons een bezoek in Rosmalen.