Lintzaagmachines

De lintzaagmachine wordt voornamelijk gebruikt voor het zagen langs gebogen lijnen. De lintzaagmachine kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Kleine en middelgrote lintzagen vinden hun toepassing in de timmer- en meubelindustrie. Grote, zware lintzagen, ook wel bandzaagmachines genoemd, komen we voornamelijk tegen in de machine afdeling van de houthandel en houtzagerijen. Met de vooraanstaande merken Centauro en Panhans bent u verzekerd van een lintzaagmachine van topkwaliteit.

Zowel voor nieuwe als tweedehands machines kunt u bij ons terecht. Lintzaagmachines zijn verkrijgbaar met verschillende zaaghoogte, zaagbreedte, toerental en motorvermogen. De voor u meest geschikte machine hangt af van hetgeen u ermee wilt zagen. Bekijk ons aanbod op uw gemak om een goed beeld te krijgen van de eigenschappen. Desgewenst helpen onze specialisten u graag om samen met u te kijken naar de voor u meest geschikte Lintzaagmachine. Diverse machines kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Fabricaat Danckaert

  Fabricaat Danckaert Gebruikt

  Gebruikte lintzaagmachine

  Meer informatie aanvragen
 • Panhans BSB 600 lintzaag showroommodel

  Panhans BSB 600 Showroom-model

  Lintzaagmachine (2016)

  Van: € 4.314,00

  Voor: € 3.950,00 Excl. BTW
  Dit showroommodel Panhans BSB 500 lintzaagmachine heeft een zaaghoogte van 380 mm en een zaagbreedte van 570 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 400

  Centauro SP 400 Nieuw

  Lintzaag

  Prijs: € 1.811,00 excl. BTW
  De Centauro SP 400 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft een geheel gesloten stalen frame.
  Meer informatie aanvragen
 • Panhans BSB lintzaag

  Panhans BSB 400 Nieuw

  lintzaag

  De torsie vrije tweekamer-gelaste constructie vormt de basis van de Panhans BSB 400 lintzaagmachine. De BSB 400 heeft een zaaghoogte van 210 mm en een zaagbreedte van 370 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 400 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 400 Showroom-model

  Lintzaag (2016)

  Dit showroommodel Centauro SP 400 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro CO 400 HD

  Centauro CO 400 HD Nieuw

  Lintzaag

  Prijs: € 2.677,00 excl. BTW
  De Centauro CO 400 HD is een schuinstelbare lintzaagmachine met een zaaghoogte van 400 mm en een zaagbreedte van 380 mm. De CO serie een zwaardere en degelijkere serie dan de SP serie van Centauro.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 500

  Centauro SP 500 Nieuw

  Lintzaag

  Prijs: € 3.080,00 excl. BTW
  De Centauro SP 500 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft een geheel gesloten stalen frame.
  Meer informatie aanvragen
 • Panhans BSB lintzaag

  Panhans BSB 500 Nieuw

  lintzaag

  De torsie vrije tweekamer-gelaste constructie vormt de basis van de Panhans BSB 500 lintzaagmachine. De BSB 500 heeft een zaaghoogte van 330 mm en een zaagbreedte van 470 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 500 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 500 Showroom-model

  Lintzaag (2016)

  Dit showroommodel Centauro SP 500 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro CO 500 HD lintzaag showroommodel

  Centauro CO 500 HD Nieuw

  Lintzaag

  Prijs: € 3.263,00 excl. BTW
  De Centauro CO 500 HD is een schuinstelbare lintzaagmachine met een zaaghoogte van 500 mm en een zaagbreedte van 480 mm. De CO serie een zwaardere en degelijkere serie dan de SP serie van Centauro.
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bel mij terug

Lintzaagmachines online bestellen of onze showroom bezoeken

U kunt een lintzaagmachine bij De Groot eenvoudig online bestellen. Wij verpakken de machine zorgvuldig voor u op een pallet en in fabrieksverpakking zodat u deze gemakkelijk af kunt halen in ons magazijn in Rosmalen. Of we bezorgen hem bij u in de werkplaats!

Natuurlijk bent u ook in onze showroom in Rosmalen van harte welkom. Hier ziet u naast lintzaagmachines wel duizend andere machines die u van alle kanten kunt bekijken en met uw eigen materiaal mag testen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en demonstreren u de nieuwste technieken en merken.

Zoekt u bepaalde onderdelen of gereedschap, heeft uw lintzaagmachine een mankement of moet hij gekeurd worden? Ook hiervoor zit u bij De Groot goed. Van A tot Z, u mag van ons het complete pakket aan diensten verwachten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!