Lintzaagmachines

De lintzaagmachine wordt voornamelijk gebruikt voor het zagen langs gebogen lijnen. De lintzaagmachine kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Kleine en middelgrote lintzagen vinden hun toepassing in de timmer- en meubelindustrie. Grote, zware lintzagen, ook wel bandzaagmachines genoemd, komen we voornamelijk tegen in de machine afdeling van de houthandel en houtzagerijen. Met het vooraanstaande merk Centauro bent u verzekerd van een lintzaagmachine van topkwaliteit.

Zowel voor nieuwe als tweedehands machines kunt u bij ons terecht. Onze lintzaagmachines zijn verkrijgbaar met verschillende wieldiameters. Ook wat betreft zaaghoogte, zaagbreedte, toerental en motorvermogen verschillen onze machines. Bekijk ons aanbod daarom op uw gemak om een goed beeld te krijgen van de eigenschappen. Iedere lintzaagmachine is direct uit voorraad leverbaar en onze gebruikte modellen zijn uitvoerig getest en gekeurd.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Centauro CO 700 Lintzaag showroommodel

  Centauro CO 700 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 4.547,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro CO 700 lintzaagmachine is een schuinstelbaar model. Deze nieuwe machine wordt nu aangeboden met een aantrekkelijke korting. Bel v...
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Panhans

  Fabricaat Panhans Gebruikt

  Gebruikte lintzaagmachine

  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Centauro type CO700

  Fabricaat Centauro type CO700 Gebruikt

  Gebruikte lintzaagmachine

  Meer informatie aanvragen
 • Centauro CO 600 lintzaag showroommodel

  Centauro CO 600 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 3.902,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro CO 600 lintzaag is schuinstelbaar, heeft een gesloten frame en een wieldiameter van 600 mm. Deze nieuwe machine wordt nu aangeboden met...
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 400 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 400 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 1.887,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro SP 400 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 500 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 500 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 3.142,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro SP 500 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 600 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 600 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 3.629,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro SP 600 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Centauro SP 700 lintzaagmachine showroommodel

  Centauro SP 700 Showroom-model

  Lintzaag

  Prijs: € 4.032,00 excl. BTW
  Dit showroommodel Centauro SP 700 is een economische lintzaagmachine met een aantrekkelijke prijs. De machine is schuinstelbaar en heeft gietijzeren gesloten wielen.
  Meer informatie aanvragen
 • Panhans BSB 500 lintzaag showroommodel

  Panhans BSB 500 Showroom-model

  Lintzaagmachine

  Van: € 3.880,00

  Voor: € 3.490,00 Excl. BTW
  Dit showroommodel Panhans BSB 500 lintzaagmachine heeft een zaaghoogte van 330 mm en een zaagbreedte van 470 mm. Deze compleet uitgevoerde machine is nu verkrijgba...
  Meer informatie aanvragen
 • Panhans BSB 600 lintzaag showroommodel

  Panhans BSB 600 Showroom-model

  Lintzaagmachine

  Van: € 4.314,00

  Voor: € 3.950,00 Excl. BTW
  Dit showroommodel Panhans BSB 500 lintzaagmachine heeft een zaaghoogte van 380 mm en een zaagbreedte van 570 mm. Deze compleet uitgevoerde machine is nu ver...
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bel mij terug

Lintzaagmachines online bestellen of onze showroom bezoeken

U kunt een lintzaagmachine bij De Groot eenvoudig online bestellen. Wij verpakken de machine zorgvuldig voor u op een pallet en in fabrieksverpakking zodat u deze gemakkelijk af kunt halen in ons magazijn in Rosmalen. Of we bezorgen hem bij u in de werkplaats!

Natuurlijk bent u ook in onze showroom in Rosmalen van harte welkom. Hier ziet u naast lintzaagmachines wel duizend andere machines die u van alle kanten kunt bekijken en met uw eigen materiaal mag testen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en demonstreren u de nieuwste technieken en merken.

Zoekt u bepaalde onderdelen of gereedschap, heeft uw lintzaagmachine een mankement of moet hij gekeurd worden? Ook hiervoor zit u bij De Groot goed. Van A tot Z, u mag van ons het complete pakket aan diensten verwachten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!