Verstekzaagmachines / Lijstenzaagmachines

Voor een verstekzaagmachine met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gaat u naar De Groot in Rosmalen. Het afkorten en in verstek zagen van hout en aluminium wordt zo een fluitje van een cent. Bovendien profiteert u bij De Groot van vele voordelen!

Nieuwe en gebruikte verstekzaagmachines

Ons aanbod verstekzaagmachines is van zichzelf al zeer gevarieerd, maar we bieden u daarnaast ook nog de keuze uit een nieuwe of tweedehands verstekzaagmachine. Iedere machine wordt door onze revisiedienst gekeurd en is dus volledig technisch up-to-date.

Bel mij terug

Online bestellen of in onze showroom

Bestelt u uw Verstekzaag online dan wordt deze voor u klaargezet in ons magazijn of bij u in de werkplaats bezorgd.

Advies op maat

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring is advies geven onze tweede natuur. Uw rendement staat voorop en samen halen we meer uit uw bewerkingsprocessen. Voorafgaand aan elke oplossing die we adviseren, proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. We kunnen u gedurende het hele traject ontzorgen.

Een totaalpakket voor onze klanten

Met een onderdelenmagazijn met een zeer breed assortiment onderdelen, verbruiksartikelen en gereedschappen van nagenoeg alle merken, de revisie van machines, het verhelpen van storingen in Nederland en België, transport of verhuizingen, keuringen en scholing zijn we hét adres voor de bewerking van hout, aluminium en kunststof. Service in de breedste zin van het woord. Voor uw verstekzaagmachine komt u dus naar De Groot Bewerkingsmachines!