Altendorf

Altendorf

Altendorf F 45 Editie 111 formaatzaag met designpaneel

 

De Groot is Altendorf dealer voor zowel Nederland als Vlaanderen

 

De Groot heeft ruim 40 jaar ervaring met Altendorf als dé specialist op het gebied van formaatzagen. De fabrikant levert een compleet programma, van instapmodellen geschikt voor kleine ruimtes en budgetten tot en met compleet op wens geconfigureerde machines. Er is altijd een Altendorf formaatzaag die past bij uw wensen en behoefte. Bekijk het assortiment nieuwe en gebruikte Altendorf formaatzagen en Altendorf onderdelen op deze website. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. In het DemoCenter aan Vinkenveld 3 in Rosmalen vindt u alle typen Altendorf machines opgesteld, klaar voor een demonstratie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bel mij terug

Altendorf onderdelen

Bent u opzoek naar een onderdeel voor een Altendorf formaatzaag, ook dan bent u bij De Groot Bewerkingsmachines aan het juiste adres. In het onderdelenmagazijn hebben wij een uitgebreid assortiment Altendorf onderdelen op voorraad. Uw Altendorf onderdelen bestelt u nu eenvoudig op deze website.

Service Altendorf

Bij het De Groot Service Center kunt u terecht voor alle mogelijke service omtrent uw Altendorf formaatzaag, van storing en onderhoud tot de servicedesk, teleservice, keuringen, software en scholing. Het Service Center is te bereiken via +31(0)73 547 13 11 of service@degroot.nl.