Altendorf

Altendorf

Altendorf is dé specialist op het gebied van formaatzagen. Van machines geschikt voor kleine ruimtes en budgetten tot machines voorzien van zeer uitgebreide controle units. Er is altijd een Altendorf formaatzaag die past bij uw wensen en behoefte, natuurlijk altijd inclusief de kwaliteit die u van een Altendorf formaatzaag mag verwachten. Bekijk het assortiment nieuwe en gebruikte Altendorf formaatzagen en Altendorf onderdelen op onze website. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. In onze showroom aan de Vinkenveld 3 in Rosmalen vindt u alle type Altendorf machines (demonstratie klaar) opgesteld.

Altendorf dealer voor zowel Nederland als Vlaanderen

De Groot Bewerkingsmachines is de officiele dealer van Altendorf Formaatzagen voor Nederland en Vlaanderen. Wij informeren houtbewerkers inmiddels met ruim 40 jaar aan kennis en ervaring.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bel mij terug

Altendorf onderdelen

Bent u opzoek naar een onderdeel voor een Altendorf formaatzaag, ook dan bent u bij De Groot Bewerkingsmachines aan het juiste adres. In ons magazijn hebben wij een uitgebreid assortiment Altendorf onderdelen op voorraad. Uw Altendorf onderdelen bestelt u nu eenvoudig via onze website.

Service Altendorf

Bij het De Groot Service Center kunt u terrecht voor alle mogelijke service omtrent uw Altendorf formaatzaag, van storing en onderhoud tot de servicedesk, teleservice, keuringen, software en scholing. Ons Service Center is te bereiken via +31(0)73 547 13 11 of service@degroot.nl.