Biesse

Biesse

Biesse Ligna

Biesse biedt een uitgebreid assortiment aan (computergestuurde) bewerkingsmachines, zoals bovenfrezen, boormachines, bewerkingscentra, bewerkingsstations en opdeelzagen. De machines van Biesse zijn voorzien van de modernste technologie op het gebied van bewerkingsmachines en bieden u hierdoor de mogelijkheid uw efficientie nog verder te verhogen. Bekijk het assortiment nieuwe en gebruikte Biesse machines op onze website. Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rosmalen (Vinkenveld 3).

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bel mij terug

Biesse onderdelen

Opzoek naar een onderdeel voor een Biesse machine, ook dan bent u aan het juiste adres bij De Groot Bewerkingsmachines. We hebben een uitgebreid assortiment Biesse onderdelen op voorraad.

Service Biesse

Bij het De Groot Service Center kunt u terecht voor alle mogelijke service omtrent uw Biesse machine, van storing en onderhoud tot de servicedesk, teleservice, keuringen, software en scholing. Ons Service Center is te bereiken via +31(0)73 547 13 01 of service@degroot.nl.