Casadei

Casadei

Bij De Groot vindt u een ruim assortiment aan Casadei machines. Casadei is een fabrikant van een compleet programma standaardmachines, waaronder formaatzagen, combinatiemachines, freesmachines en schaaf- en profileermachines.

Met ruim 50 jaar ervaring en de voortdurende innovatieve aanpassingen aan hun machines met de toepassing van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, mag Casadei zich rekenen tot één van de beste en bekendste in zijn sector. Casadei machines zijn zeer betrouwbaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bel mij terug

Casadei onderdelen

Bent u opzoek naar een onderdeel voor een Casadei machine, ook dan bent u bij De Groot Bewerkingsmachines aan het juiste adres. In ons magazijn hebben wij een assortiment Casadei onderdelen op voorraad. Uw Casadei onderdelen bestelt u nu eenvoudig via onze website.

Service Casadei

Bij het De Groot Service Center kunt u terecht voor alle mogelijke service omtrent uw Casadei machines, van storing en onderhoud tot de servicedesk, teleservice, keuringen, software en scholing. Ons Service Center is te bereiken via +31(0)73 547 13 11 of service@degroot.nl.