Vitap

Vitap

Binnen het assortiment van De Groot treft u de Vita Point 2 en de Vita Point K2 CNC-gestuurde rijenboormachines en de Vita Eclipse kantenaanlijmmachines. Bekijk het assortiment Vitap machines op onze website.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op via "meer informatie aanvragen of via telefoonnummer 073-5471310. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rosmalen (Vinkenveld 3).

 • Vitap Point 2

  Vitap Point 2 Nieuw

  Rijenboormachine

  Vitap Point cnc-gestuurde rijenboormachine dat het paneel voorziet van zowel verticale als horizontale boringen en groeven. Het paneel wordt d.m.v. een doorvoersysteem vanaf de bovenzijde de machine ingetrokken.
  Meer informatie aanvragen
 • Vitap Point K2 cnc-gestuurde boormachine

  Vitap Point K2 Nieuw

  Rijenboormachine

  De Vitap Point K2 cnc-gestuurde rijenboormachine voorziet een paneel van zowel verticale als horizontale boringen en groeven. Het paneel wordt d.m.v. een doorvoersysteem vanaf de bovenzijde de machine ingetrokken. ...
  Meer informatie aanvragen
 • Vitap Eclipse

  Vitap Eclipse Nieuw

  Kantenaanlijmmachine

  De Vitap Eclipse is een semi-automatische kantenaanlijmmachine voor grote ronde of gebogen werkstukken met een paneeldikte tussen 10 en 60 mm en een banddikte tussen 1 en 3 mm.
  Meer informatie aanvragen

Bel mij terug