De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Wilt u uw overtollige machine(s) snel verkopen?

Zijn uw machines niet meer veilig en/of voldoen ze niet meer aan de eisen? Heeft u machines overcompleet waar u graag geld van maakt? Overweegt u de aanschaf van een nieuwe machine, maar wil u eerst uw oude machine kwijt? Of denk u er misschien aan te stoppen?

Allemaal redenen om contact op te nemen met De Groot. Want wij hebben interesse in úw machine.
 

Verkoop uw machine aan De Groot

De Groot krijgt dagelijks verzoeken voor gebruikte machines uit binnen- en buitenland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar goede houtbewerkingsmachines. Dus bent u in het bezit van een goede formaatzaag, freesmachine, boormachine, vandiktebank, vierzijdige schaafmachine, kantenlijmer of elke andere houtbewerkingsmachine, al dan niet cnc-gestuurd? En zou u die graag willen verkopen? De Groot is geïnteresseerd en maakt de koop snel rond tegen contante betaling! Daarnaast zorgen we zelf voor het transport.

Hoe biedt u ons uw machine aan?

Stuur een foto van maximaal 5 MB naar info@degroot.nl en vermeld daarbij welke machine(s) het betreft met fabricaat, type, bouwjaar en evt. opties. Wij nemen dan snel contact met u op. Wilt u eerst meer informatie? Bel met 073 - 547 13 00 en kies 1 voor verkoop.

Wij kijken uit naar uw machine.