Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Fabricaat Biesse type Klever

  Fabricaat Biesse type Klever Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Klever cnc-gestuurde portaalmachine is een compacte, betaalbare bovenfrees ontworpen voor kleine tot middelgrote werkplaatsen. De machine heeft bijzonder veel mogelijkheden, waaronder nesten.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Masterwood type Teknomat 4000

  Fabricaat Masterwood type Teknomat 4000 Nieuw

  CNC-inkroosmachine

  Masterwood Teknomat 4000 is een grotere en zwaardere uitvoering van de Teknomat 2000 cnc-gestuurde inkroosmachine waarmee u onder alle hoeken een raam, deur of kozijnonderdeel kunt bewerken.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Biesse type Selco WN 6 / WNT 6

  Fabricaat Biesse type Selco WN 6 / WNT 6 Nieuw

  Opdeelzaagmachine

  Selco WN 6 is een serie industriële opdeelzaagmachines uit de Biesse fabriek met een zaaglengte van 3200 mm, 3800 mm of 4500 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Biesse type Selco WN 7 / WNT 7

  Fabricaat Biesse type Selco WN 7 / WNT 7 Nieuw

  Opdeelzaagmachine

  Selco WN 7 is een serie industriƫle opdeelzaagmachines uit de Biesse fabriek met een zaaglengte van 3800 mm, 4500 mm of 5900 mm. De zaaghoogte is 135 mm en de zaagsnelheid is 1-185 mtr/min. Type WNT heeft in de standa...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse-Rover-A-cnc-gestuurde-bewerkingsmachine

  Biesse Rover A Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover A CNC-bewerkingsmachine met balkentafel staat garant voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid voor frees-, boor- en zaagwerkzaamheden in het massief bereik zoals ramen/deuren en toogkozijnen en i...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse-Rover-C-cnc-gestuurde-bewerkingsmachine

  Biesse Rover C Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover C freesmachine is een robuust cnc-gestuurd bewerkingscentrum met balkentafel. De machine heeft een maximale verplaatsingsnelheid van maar liefst 156 meter per minuut en kan optioneel worden uitgevoerd ...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover A FT CNC-bewerkingsmachine

  Biesse Rover A FT Nieuw

  CNC-bewerkingsmachine

  De Biesse Rover A FT CNC-bewerkingsmachine met vlakke staat garant voor maximale stabiliteit. Stand alone is de Rover A FT de meest compacte oplossing in de markt.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover B FT CNC-bewerkingsmachine

  Biesse Rover B FT Nieuw

  CNC-bewerkingsmachine

  De Biesse Rover B FT is een CNC-bewerkingsmachine met vlakke tafel. Geschikt voor het produceren van eindproducten in diverse materialen.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover C FT

  Biesse Rover C FT Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover C FT CNC-gestuurde freesmachine met vlakke tafel is ontwikkeld voor het bewerken van dikke panelen en complexe bewerkingen.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover K

  Biesse Rover K Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover K is een CNC-gestuurde freesmachine geschikt voor het automatiseren van de productie van kleine tot middelgrote bedrijven.
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bel mij terug

Computer Numerical Control, oftewel CNC, betreft de computergestuurde regeling van bewerkingsmachines. Bij De Groot Bewerkingsmachines vindt u een breed aanbod CNC bewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. U kunt bij ons terecht voor bovenfrezen, boormachines, bewerkingscentra, bewerkingsstations, opdeelzagen, inkroosmachines en elementenlijnen (prefab). We hechten veel waarde aan een goede kwaliteit machines en zijn onder andere leverancier van de toonaangevende fabricaten Biesse, Biesse Brema, Weinig, Schmidler, Belotti en Biesse Selco. Gebruikte machines kunnen we van alle voorkomende merken leveren. Naast CNC bewerkingsmachines vindt u bij De Groot Bewerkingsmachines onderdelen voor CNC bewerkingsmachines. Ook kunt u ons inschakelen voor service aan uw CNC bewerkingsmachine. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u in gesprek om te kijken wat De Groot voor u kan betekenen!