• Fabricaat Orma type P

  Fabricaat Orma type P Nieuw

  Pers

  Orma P 25/2 en P 25/4 is een koude hydraulische pers met een beweegbare bovenplaat met aluminium platen. De machines verschillen van elkaar in totale en effectieve druk en in het aantal cilinders.
  Meer informatie aanvragen
 • Fabricaat Orma type S

  Fabricaat Orma type S Nieuw

  Pers

  Orma S 4 en S 6 is een koude hydraulische pers met een beweegbare onderplaat met aluminium platen. De machines verschillen van elkaar in totale en effectieve druk en in het aantal cilinders.
  Meer informatie aanvragen

Bel mij terug

De Groot Bewerkingsmachines heeft een breed aanbod nieuwe en gebruikte opsluitbanken en persen. U vindt bij ons onder andere opsluitbanken, korpuspersen, verticale en horizontale persen en verlijmpersen / panelenpersen. We leveren enkel machines van kwalitatieve merken, waaronder de bekende merken Biesse Artech Comil, Dimter, Orma en S+S. Ook wanneer u op zoek bent naar een onderdeel voor uw opsluitbank of pers of een gebruikte machine, bent u bij De Groot Bewerkingsmachines aan het juiste adres. Gebruikte machines kunnen we van alle voorkomende merken leveren. Tot slot kunt u onze ervaren medewerkers inschakelen voor service in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld het verhelpen van storingen, keuringen of scholingen. Bent u op zoek naar een opsluitbank of pers? Onze experts geven advies en halen samen met u meer uit uw bewerkingsprocessen.