Almo Woodproducts in bedrijf

Almo Woodproducts en De Groot geven het vormAlmo Woodproducts in Bedrijf

De Groot Bewerkingsmachines nodigt u uit voor Almo Woodproducts in bedrijf op donderdag 7 juni tussen 13u en 17u. Deze industriële toeleverancier voor schrijnwerkers en meubelindustrie is gespecialiseerd in CNC-draai en -freeswerk van massief hout.

Tijdens dit gezamenlijke event in het Belgische Neerpelt, op 25 km vanaf Eindhoven, ziet u hoe het bedrijf dagelijks produceert met de modernste cnc-techniek van topmerken binnen de houtbewerking. Speciale aandacht gaat naar verschillende Biesse cnc-bewerkingscentra waaronder een Rover M, twee Dimter gestuurde afkortzagen, een Weinig vierzijdige en diverse Altendorf formaatzagen.

Machinepark met 60 machines

Maar er is nog veel meer te zien want het gehele machinepark van 60 machines is in productie. Machines van merken als Casadei, Centauro, Harwi, Stromab, Rojek, Boere, Meconaf, Pade, SCM, Intorex en Martin. Ook het naastgelegen Almo Woodcreations is geopend voor een bezoek op donderdag 7 juni. 

Uniek bedrijfAandacht voor Almo Woodproducts in Vakblad Schrijnwerk

Almo Woodproducts heeft een unieke aanpak die zij zelf omschrijven als "Moderne industriële vormgeving in een oud ambacht". Reden voor een uitgebreid interview met het bedrijf dat later in mei zal worden geplaatst in het Belgische vakblad Schrijnwerk. Voor u een primeur: Lees het artikel nu al!

Almo in beeld

 

Deelname is gratis

Ontmoet uw collega schrijnwerker in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. Elke bezoeker krijgt een leuke attentie mee naar huis. Deelname is gratis en vrijblijvend. Wilt u een persoonlijke rondleiding of een gesprek met een productspecialist? Dan is het goed om tijd te reserveren. Dat doet u door het invullen van onderstaand aanmeldformulier. 

Moderne industriële vormgeving in een oud ambacht

Het jonge bedrijf ALMO BVBA Woodproducts combineert 40 jaar knowhow en ervaring van Houtwarenbedrijf Heesakker BV en Boerboom Massief / De Rooij Houtbewerking in een moderne nieuwe opzet. Vakmanschap, degelijkheid en vlijt van vroeger gecombineerd met noviteit en creativiteit van nu. Het bedrijf is groot genoeg voor grote serieproductie en klein genoeg voor zeer individuele en specifieke opdrachten. Met een uitgebreid high tech, (grotendeels cnc-gestuurd) machinepark, is Almo thuis in Interieur en schrijnwerk en zijn ze een gewaardeerd producent voor de meubel-, bedden-, zitmeubel-, tafel- en keukenindustrie. Almo is gespecialiseerd in 3- en 5-assig cnc-frezen, cnc-houtdraaiwerk, schaven en profileren.