De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Biesse bSolid            Biesse bEdge              Biesse bWindows
Biesse bSolid   Biesse bEdge   Biesse bWindows


Het besturingsgemak is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een CNC machine. Biesse begrijpt dit en daarom bestuurt u uw Biesse bewerkingsmachine eenvoudig met het zeer gebruiksvriendelijke Biesse bSuite software pakket. Afhankelijk van uw machine kan het pakket worden uitgebreid met verschillende plug-ins, waaronder bEdge voor bewerkingsmachines met kantenlijm mogelijkheid en bNest voor nesting. Het gemak van het Biesse bSuite software pakket zelf ervaren? Onze specialisten geven u graag een vrijblijvende persoonlijke demonstratie in onze showroom.

bS - bSolid

bSolid is een 3D CAD-CAM software applicatie die u ondersteunt bij de uitvoering van machine bewerkingen op uw Biesse machine. De applicatie kan worden uitgebreid met verschillende modules ontwikkeld voor specifieke productieprocessen.
  Biesse - bSolid
 

bE- bEdge

bEdge is een bSuite plug-in, naadloos geïntegreerd voor het gebruik van uw Biesse CNC bewerkingsmachine met kantenlijmer. Door gebruik te maken van de ontwerp en simulatie mogelijkheden van bSuite's, voorziet u met bEdge zelfs de meest complexe vormen, zeer eenvoudig van een mooie kant. Met bEdge kunt u in slechts enkele stappen uw machine instellen en verlaagd u uw insteltijd.

  Biesse - bEdge

bW - bWindows

bWindows is een naadloos geïntegreerde plug-in voor de productie van ramen en deurkozijnen op uw Biesse CNC bewerkingsmachine. Door gebruik te maken van de bSuite planning functionaliteit, biedt bWindows uw ongekende mogelijkheden. bWindows ondersteunt u bij het ontwerpen van ramen en deurkozijnen en biedt een nauwkeurige berekening van de productietijden.

  Biesse - bWindows

bN - bNest

bBNest is de bSuite plugin speciaal voor nesting. Met bNest organiseert u op een simpele manier uw nesting projecten. bNest berekent de meest efficiënte manier voor het nesten van uw componenten. de plugin optimaliseert de productietijden en vermindert de hoeveelheid afval.

  Biesse - bNest

bC - bCabinet

bCabinet is de bSuite plugin voor het ontwerpen van meubels. bCabinet stelt u in staat om meubels te ontwerpen voor een bepaalde ruimte.

  Biesse - bCabinet

Biesse bSolid Basic Training

Onze training Biesse bSolid Basic leidt (nieuwe)operators van CNC-bestuurde Biesse machines op in het programmeren in de besturingssoftware bSolid en aansluitend instellen van en produceren met de Biesse machine. Na het succesvol doorlopen van deze cursus is men in staat om zelfstandig en efficiënt de machine te bedienen.

Lees meer over onze Biesse bSolid Basic Training