De Altendorf WA 6

Bent u op zoek naar een krachtige formaatzaag voor het bewerken van hout, kunststof of non-ferro-metalen, maar is het budget en/of de ruimte beperkt? Dan heeft Altendorf het antwoord. De Altendorf WA 6.

De WA 6 is de kleinste Altendorf met een rolwagen van 1600 tot en met 2600 mm. Daarnaast biedt deze professionele formaatzaag de zaagkwaliteit en de flexibiliteit die u van een Altendorf formaatzaag mag verwachten. En dit ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. De Altendorf WA 6 met 2600 mm rolwagen is nu zelfs tijdelijk zeer aantrekkelijk geprijsd.

Een Altendorf WA 6 formaatzaag is standaard voorzien van een soepellopende Altendorf dubbele-rolwagen met stalen geleiding. Het multiple-holprofielsysteem zorgt voor een hoge vormstijfheid van de rolwagen. De hoogte en de schuinte van het zaagblad is eenvoudig met de hand in te stellen. 

De Altendorf WA 6 is daarnaast standaard voorzien van:

  • een afzuigkap met slang boven het hoofdzaagblad
  • afzuigmoffen op het machineframe
  • hoek-verstekaanslag
  • nauwkeurig en soepel lopende parallelgeleider
  • voorritser met een afzonderlijke 0,37 kW motor met aan/uit-schakelaar


Lees meer over de Altendorf WA 6 formaatzaag.

Wilt u meer informatie over de Altendorf WA 6 formaatzaag, onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)73 5471300, het contactformulier of breng een bezoek aan onze showroom.

Altendorf WA6 formaatzaag   Altendorf WA6 rolwagen
 AAltendorf WA6 formaatzaag    WA6 rolwagen
Altendorf WA6 afzuigkap   Altendorf WA6 verstekaanslag
 WA6 afzuigkap   WA6 verstekaanslag
Altendorf WA6 voorritser   Altendorf WA6 parallelaanslag
WA6 voorritser    WA6 parallelaanslag