De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Weinig Ligna 2017

Tijdens Ligna 2017 stond Weinig in hal 27 met een zeer uitgebreid aanbod aan bewerkingsmachines. Op de stand was er uitgebreid aandacht voor de ontwikkelingen omtrent Industrie 4.0. De ontwikkeling waarbij machines met elkaar worden verbonden en het mogelijk wordt nog goedkoper en efficienter te produceren.

Veelzijdige CNC bewerkingscentrum

Weinig Conturex 125 VARIO

De Weinig Conturex 125 VARIO is een krachtpatser met capaciteit en dynamiek. De 125 VARIO biedte een grotere flexibiliteit en verbeterde prestaties door de nieuwe Vario-PowerGrip tafel; minimale gereedschapwisseltijden en maximale flexibiliteit door de combinatie van onafhankelijke opspantafels.

Lees meer over de Weinig Conturex 125 Vario

Meer over Weinig Conturex

Weinig Conturex 125 Vario - Ligna  

 

Vierzijdige schaafmachines

Weinig Powermat 2500

De Powermat 2500 combineert alle benodigdheden voor een razendsnelle bewerking: een massief design, een krachtig invoersysteem, watergekoelde gereedschap techniek en de mogelijkheid voor een uitstekende prestatie.

Lees meer over de Weinig Powermat 2500

Weinig Powermat 2500   Motoren Weinig Powermat 2500
Weinig Powermat 2500 intern  

Weinig Powermat 2400

Weinig Powermat 2400 veelzijdige schaafmachine / profileermachine is verkrijgbaar in diverse asconfiguraties voor maximale schaafafmeting van 230mm x 200mm. Standaard is de serie uitgevoerd met Memory Systeem en een wegzwenkbare drukschoen. 

Lees meer over de Powermat 2400

Weinig Pomermat 1500

Weinig Powermat 1500 veelzijdige schaafmachine / profileermachine is verkrijgbaar in diverse asconfiguraties voor maximale schaafafmeting van 230mm x 160mm. Standaard is de serie uitgevoerd met Memory Systeem en een wegzwenkbare drukschoen. 

Lees meer over de Powermat 1500

Weinig Powermat 700 

De Weinig Power 700 vierzijdige schaafmachine biedt u een ongekend aantal mogelijkheden. Het verbeterde bedieningsgemak en de zeer korte omsteltijd van de Powermat 700 bieden u een hoge mate van flexibiliteit.

Lees meer over de Powermat 700

  Weinig Powermat 700 Vierzijdige schaafmachine - Ligna  

Weinig Cube Plus

Met de Cube Plus biedt Weinig u een robuuste en eenvoudig te bedienen vierzijdige schaafmachine ideaal voor dagelijks gebruik. Door de naar achteren gekante tafel ligt het werkstuk altijd juist en tegelijk goed zichtbaar.

Lees meer over de Cube Plus

Weinig Cube Plus Vierzijdige Schaafmachine - Ligna  

 

Onderliggende afkortzagen

Weinig Opticut S 90

De Dimter Opticut S90 is een zeer nauwkeurige en eenvoudig te bedienen onderliggende afkortzaagmachine met automatische opduwer. De Opticut S90 biedt u zeer hoge productiviteit en een verhoging van de houtopbrengst.

Lees meer over de Opticut S 90

Opticut S 50

Dimter Opticut S 50 is een volautomatisch onderliggende afkortzaag met een motorisch aangedreven opduweenheid. De machine biedt de mogelijkheid om enkele stuks of series te verwerken.

Lees meer over de Opticut S 50

Weinig Opticut S 50 Onderliggende afkortzaag  

Opticut 450

De Weinig OptiCut 450 serie bevat een reeks onderliggende afkortzagen die met hoge snelheid voorzien in alle mogelijke industriële wensen. Met snelheden tot 550m/min.

Lees meer over de Opticut 450


Langszaagmachine

Weinig FlexiRip

De FlexiRip is een automatische langszaagmachine met voetbediening. De machine is geschikt voor zaaglengtes van 2200 mm tot 9200 mm met standaard SPS besturing voor 25 maten, waarvan 4 direct oproepbaar en probleemdiagnoseprogramma op het beeldscherm.

Lees meer over Weinig Weinig FlexiRip

Weinig FlexiRip Ligna  

 

Deuvel invoeg machine

Weinig UniPin

De Weinig UniPin 100 is een deuvel invoeg machine voor het efficiënt produceren van ramen. De machine biedt u de mogelijkheid werkstukken aan de kopse kant te bewerken

Lees meer over de Weinig UniPin

Weinig UniPin Deuvel invoeg machine  

Meer informatie over Weinig en de ontwikkelingen van 2017, neem contact op met onze specialisten via het contactformulier of via +31 (0)73 547 13 00.