Massief en Altendorf Dag

Op donderdag 21 september organiseerde De Groot Bewerkingsmachines in de showroom in Rosmalen een Opendag gericht op Altendorf paneelzagen en machines voor het bewerken van massief hout. De hele dag was er een gezellige drukte rondom de verschillende machines en op ons De Groot plein.

Tijdens de Massief en Altendorf dag gaven onze specialisten demonstraties en konden bezoekers zich laten informeren over de nieuwe generatie Altendorf formaatzagen en het bewerken van massief hout met een lijn met traditionele machines en hoe dat gaat met een volledig automatisch bewerkingscentrum.

Wij danken iedereen voor de genomen moeite ons tijdens de Opendag te bezoeken. Kon u helaas niet komen naar onze Opendag, maar wilt u toch graag een vrijblijvende demonstratie van één van onze specialisten. Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom op een moment dat u beter uitkomt. Daarnaast nodigen wij u van harte uit op onze stand tijdens de HoutPro+ in de Brabanthallen in Den Bosch op 31 oktober tot en met 3 november 2017.

Tijdens de Massief en Altendorf Dag warden de volgende machines aanwezig:

Weinig Conturex       Weinig Uniline       Dimter OptiCut S 50       Dimter Unicut P
     
             
Weinig Cube   Weinig Powermat 700   Weinig FlexiRip   Ketting Opsluitbank 
     
             
Hofmann TFS   Harwi 450-W radiaalzaag   Harwi Delta 85 radiaalzaag   Mafell ZAF 250
     
             
 Casadei F   Casadei PS    Stromab CT600   Altendorf F 45 
    Stromab CT600